Ето я и втората порция зодиакални знаци:

Везни


Везните са верни партньори и връзките им обикновени траят дълго. Преди всичко обичат да са приятели с любимата/любимия. Все пак чувствата им лесно могат да се променят стане ли дума за изневяра и появят ли се знаци за несигурност. Можете лесно да ги задържите като често им отдавате нужното внимание.

Към първата част - Кои зодиакални знаци са най-верни в любовта>>
 

Скорпион


Хората, родени под знака скорпион са може би най-верните от зодиака. Бидейки привлекателни и харизматични, партньорите им често се нагала да се борят за тях с други конкуренти. Това е причината да се появи известна несигурност във връзката и това да доведе до нейния неминуем край.

Интериор според зодиятa>>

Стрелец


Стрелците често се колебаят и имат проблем с това да се ангажират само с един човек. Когато се случи да издържат по-дълго във връзка, стават неспокойни. Това означава, че ако искате нещата със стрелеца да потръгнат, трябва да му дадете нужната свобода.

Коледни подаръци според зодията>>

Козирог


Козирозите са традиционалисти, които очакват традиционна сватба, която е предшествана от дълго ухажване. Представителите на зодиакалния знак са верни и ако са с един човек, то те са с него завинаги. Децата и сексът са начините да задържите дълго до себе си един козирог, а изневярата – начин бързо да го отблъснете.

Камъче за всяка зодия>>

Водолей


Водолеите са непостоянни и трудно се задържат в дълги връзки. Обичат да изпробват нови неща, затова и партньорите често им омръзват. Съвсем възможно е лесно да се влюбят в дадена личност, но и толкова лесно да изгубят интерес към нея. По-голям шанс да задържите водолей до себе си ще имате, ако стимулирате интелекта му и постоянно инициирате пътувания и екстремни изживявания.

Всяка зодия да си знае... шоколада!>>

Риби


Рибите са едни от най-верните и посветени на любовта и партньора представители на зодиака. Търсят и намират връзки, които са за цял живот. Често се случва да се женят за ученическата си любов и да останат с нея до края на живота си.

 

Диета според зодията>>