Измина цяла една седмица, изпълнена с аромати, изкушаваща вина и смели изречения, оплетени в честно съревнование по оригиналност.

Всеки ден избирахме по двама от вас, които най-умело бяха свързали в изречение трите думи - тя, вина, парфюм (за дамския аромат) и той, вина, парфюм (за мъжкия).

Както обявихме в началото, петък беше последният ден, в който можехте да изпращате своите изречения, за да се преборите за шанса да сте един от десетимата, които ще участват в томболата за наградите - "Gucci Guilty" и "Gucci Guilty Intense".

Ето и кои от вас жребият определи за победители:

Enchantresss с "Винаги когато вървеше по улицата, парфюмът й предизвикваше у мъжете неудържими желания и вина, задето тия безсрамни помисли ухаеха дълго в ума им." за дамския аромат - вж. уточнението по-долу. 

22279с "Той е необикновен и няма вина за това, че е парфюм." за мъжкия.

NB! Тъй като в изтегленото изречение на Enchantress липсва думичката "тя", което предизвика лавини справедливо недоволство, изтеглихме нов победител.

Късметлията е rrasheva с изречението "Тя има вина, но само една - омайният парфюм на младостта." Извиняваме се на Enchatress, както и на останалите ни читатели.

На печелившите честито, на останалите желаем късмет и ароматна пролет!

Благодарим на всички, които се включиха! Очаквайте скоро и нашите нови предизвикателства, които ще ви дадат шанса да спечелите още чудесни награди.

Молим победителите да изпратят своите адреси, трите си имена (използвания ник) и телефоните си на имейл - [email protected], за да могат да получат наградите си.