Скъперникът – което е мое си е мое! Това е основното кредо на този тип мъже. Независимо какво ви се иска той да направи за вас, ако не го е решил сам, няма шанс да стане. Дори и предложението ви да е било да отидете да пиете кафе някъде, където на вас ви се иска – ако той не го е планирал, винаги ще намери някакво (на моменти нецелесъобразно) извинение, за да не отидете там.

Плейбойът – той ви обича, но обича повече себе си и обожава вниманието, което получава от другите (познати или непознати) жени. Това не означава, че ще ви изневерява, но замислете се – бихте ли могла да живеете с мисълта, че не сте #1 в сърцето му и че през цялото време ще се съревновавате с редица дулцинеи, които ще се въртят около него?

Маминото синче – мил, но разглезен. Чаровен, но все още дете. Той може да е 30, няма значение. Този тип мъж ще очаква от вас да сте му майка, сестра, любовница, прислужница, играчка, приятелка, доктор и какво ли още не.

Вечният закостенял ерген – колкото и да го обичате, трябва да осъзнаете, че този тип мъже не са способни да обичат и да приемат някой друг в живота си. През годините са си създали навици, които, и с цялата любов на света, ще ви бъде трудно да изкорените. Но ако прецените, че си заслужава борбата, знайте, че ще са ви необходими много време, търпение и самоконтрол, за да превъзмогнете тази негова черта от характера. Опитът показва, че шансовете за успех са минимални.

Битовият алкохолик – да, звучи страшно, но този, който пие “уж, за да се забавлява” не е добра партия за жена, която се уважава. Няма нищо лошо в това да излизате заедно и да пиете по едно, две, дори три питиета на вечер, но ако този, с който сте прекалява (не)съзнателно с алкохола е емоционално нестабилен. Рискувате да се озовете във връзка с опасно зависим човек и раздялата ви да бъде изключително драматична. Наистина ли искате това? Не мислим, вие заслужавате най-доброто.