Когато ви делят километри разстояние с любимия и си липсвате ужасно много. Сякаш не сте себе си. Някаква част от вас липсва. Дори разговорите по телефона, скайп и вайбър не помагат и не запълват липсата. Започвате да си казвате, че в крайна сметка лошите му навици, който ви дразнят ужасно много, всъщност не са толкова лоши. Ето няколко съвета как се чувствате добре, обичани и щастливи, въпреки делящите ви километри:

 

1. Това е изпитание за връзката ви, но в добрия смисъл. Ако успеете да преживеете и тази временна раздяла за няколко месеца или по-малко, значи си е заслужавало чакането.

2. Сега е времето да се фокусирате върху себе си. Обърнете внимание на семейството и приятелите си. На работата и колегите си. Използвайте вашето отсъствие на любимия да се съсредоточите върху себе си и кариерата си.

3. Ще изясните си чувствата към него. През времето, когато той не е до вас или вие не сте до него, не се депресирайте, а излизайте с приятели и се запознавайте с нови хора. Това, че в момента сте далеч един от друг не значи, че трябва да се затвориш вкъщи и да не излизаш. Точно обратното. Излизай и се срещай с хора. Това е тест за теб. Ако не изпитваш нужда от афера, значи със сигурност обичаш този човек. Ако пък имаш нужда от нова тръпка и съзнателно или не я търсиш, значи раздялата е знакът, че трябва да решиш дали да продължиш бъдещето си с този човек.

4. В момента в който го погледнеш, след като вече не ви делят километрите, ще разбереш наистина обичаш ли го или не. Ако се чувствате странно при първата среща или нещо не е наред, то това е знак, че сте се самозалъгвали вътрешно, че той е човекът. Ако светкавично се вгушите в любимия и следващите няколко дена сте буквално залепени един за друг, значи чакането не е било напразно и може би разстоянието е помогнало да се сближите още повече.