Връзката с мъж от чужбина може да бъде много вълнуващо, междукултурно преживяване, но има и някои предизвикателства, за които трябва да знаете.

Коя е най-готината българо-чуждестранна двойка?

Контактът ви е непостоянен

Ако чуждестранната ви половинка въобще не живее в Европа, освен всичко останало, трябва да имате в предвид и часовата разлика. Добрата новина е, че в 21 век поне няма нужда да си пишете писма, а направо можете да се видите по Skype. Ако можеше и да правите секс (истински) по Skype щеше да е още по-добре. И това щеше да е краят на не-виртуалните връзки.

За кои целувки винаги сте мечтали

Научете родния му език

Ако сте сериозни за взаимоотношенията си с него, все някога ще трябва да посетите страната му и да се запознаете със семейството и приятелите му. Можете да запишете курс или да пробвате някои от онлайн уроците, а не забравяйте, че език се учи най-лесно от местен. Ако научите езика му, повярвайте, вече сте на крачка от Колумбия. Или където и да е другаде по света.

Времето заедно е важно

Ако не изкарвате много пари, ще имате възможност за малко посещения в чужбина. Това означава, че времето с чуждестранния ви приятел ще бъде ограничено само до няколко седмици в годината, освен ако той не изкарва много пари и не дойде в България. Така или иначе, трябва да вземете максимума от тези посещения и си изкарайте страхотно, за да сте положително заредени до следващата ви среща.

Не допускайте тези грешки в секса

Уважавайте културните различия

В различните страни възприемат различно отношенията между мъже и жени. Някъде са по-отворени, другаде той може да се притесни да ви държи за ръка на обществено място. Тъй като всяка култура е различна, той няма да изостави вижданията си, заради вас и трябва да приемете това. Научете се да уважавате културата му, вместо да я съдите, и това ще ви помогне много в такава връзка.

Насърчавайте взаимността

За да поддържате такава връзка трябва да положите много усилия, но това не е само ваш проблем. Ако само вие инициирате разговорите и срещите в чата, нещата няма да се получат. И двамата трябва да сте сигурни, че искате такъв тип връзка, за да може тя да просъществува..

Разберете дали той ви пасва, според зодията

Имайте реалистични очаквания

Ако започвате сериозно такава връзка, трябва да бъдете реалист - всичко ще е против вас. Ще комуникирате месеци наред по интернет, той ще има своя живот в роднита, а вие - вашия. Разбира се, винаги можете да заминете при нея, но рисковете са добре известни - животът в чужбина е труден, дори ако имате местен човек до себе си. Не защото е труден, а защото там не е България. Но на някои хора, точно това им харесва.

Нека той да е от Средиземноморието

Запомнете: той ви е просто гадже

Това важи и за мъжете, които не са от чужбина. Ако пламъкът си отиде или вече не можете да издържате така, нищо не ви спира да прекратите връзката. Нямате да делите нито къщи, нито пари, нито деца. Освен това, той е в чужбина и ще се измъкнете от горчивината на раздялата очи в очи…