Ти си романтична, страстна, префинена, строга, консервативна, чувствителна, правиш се на недостъпна, умееш да създаваш сигурност у мъжете, обичаш предизвикателствата, духовита си, чувстваш се щастлива и удовлетворена от живота, който живееш и т.н. Едва ли притежаваш всички изброени качества, защото доста от тях са противоречиви, но ако се питаш от кои от тези качества твоето гадже/приятел/съпруг е очарован, значи трябва да прочетеш...

Овен
Мъжете овни най-често ги привличат жени, които са самостоятелни, дръзки и спонтанни и знаят какво искат. Харесват дами, които демонстрират духовна сила. Обичат предизвикателствата и самоувереността в нежния пол и се кефят, когатожените се правят на недостъпни.

Сексуалните фетиши на зодиакалните знаци>>
 

 

Телец
Мъжете телци предпочитат приятните натури, спокойни и премерени в действията си, които се наслаждават на мили думи и сладки целувки. Жената до телеца трябва да е здраво стъпила на земята, да е спокойна и в никакъв случай прекалено енергична и самостоятелна.

Един за друг ли сте според зодията>>

Близнаци
Мъжките представители на зодия близнаци лесно си падат по жени, които са умни и мистериозни. Могат да се влюбят в жена, която на пръв поглед не блести толкова с красота, но на втори е духовита и интересна като личност.

Как да правите умопомрачителен секс с всеки представител на зодиака>>
 

Рак
Раците ги привличат жени, които са готови на всичко, за да бъдат до мъжа, който обичат в момент, в който са необходими. Жената, която демонстрира безусловна грижа към рака и прави всичко той да се почувства желан, намира лесно място в сърцето му. Раците търсят жени, които са грижовни и съчувстват.

 

Лъв
Вниманието на лъвовете лесно може да бъде привлечено от дами, които са изискани, префинени, с вкус, леко драматични натури. Жената до лъва трябва да прави всичко, за да изглежда той добре в очите на другите – да се суети около него и да създава суматоха и шум.

Кои зодиакални знаци са най-верни в любовта>>
 

Дева
Мъжете деви биват привлечени от жени, които се обличат консервативно и които се грижат добре за външния си вид. Представителите на зодиакалния знак са прекалено придирчиви и трудно приемат нещо различно от съвършенството, затова и много често остават сами.

Везни
Мъжете, родени в знака везни ги привличат жени, които имат стил, но не се държат прекалено формално, когато това не е нужно. Тя може да бъде изискана, но не и надменна. Понякога дори притежава противоречиви качества, които мъжът везни ще харесва, докато тя е искрена с него – основното изискване на този знак от зодиака.

Диета според зодията>>

 

Скорпион
Мъжете скорпиони търсят силни и динамични женски натури, които не са апатични и не се поколебават и за момент. Важна характеристика, която ще привлече един скорпион към вас, е страстта.

Стрелец
Мъжките стрелци търсят жени, които са честни, директни и горди, и които междувременно могат да им бъдат добри приятели. Те трябва да могат да се държат като малки деца, но когато е нужно, трябва да са сериозни и да действат. Бонус към характеристиките на жената до стрелеца – да бъде щастлива и доволна от живота си.

Коледни подаръци според зодията>>

 

Козирог
Мъжете, родени в знака козирог харесват резервираните дами. За тях идеалните дами са тези, които имат високи цели в живота и правят всичко възможно, за да ги постигнат.

 

Водолей
Водолеите харесват дами, които са интелигентни, самостоятелни, със свободен дух, с които приказката им вързи като по мед и масло. Мистериозността и нетрадиционните подходи ги привличат, а прекалената емоционалност ги отблъсква.

Интериор според зодиятa>>

 

Риби
Мъжките риби харесват романтични, емоционални, чувствителни и страстни дами. Оценяват високо и мистериозността и способността да ги накарат да се чувстват сигурно.