Има много фрази, които мъжете не искат да чуят, след сексуални изживявания в леглото. Подбрали сме 16 неща, които никога не трябва да изричате след секс независимо от обстоятелствата.
 

1.Една от най-лошите теми след секс е обсъждането на близки роднини и най-вече майката на мъжа до вас. Страстта му ще утихне за по-малко от секунда.

2.Мъжете са доста чувствителни след секс и в никакъв случай не му казвайте, че трябва да си върви веднага след това. Това ще прозвучи особено безсърдечно и грубо.

3.Ако ви попита дали е добър любовник – отговор като „Определено си в топ 50” би бил повече от стряскащ.

6 секс изпълнения за опитване >>

4.След любовните ласки не му казвайте, че сексът е бил приятен, въпреки че не се предполага да е хубав, понеже е било само секс. В този момент мъжът ще се обърка и ще си помисли, че не се е представил добре.

 

5.След секс не е моментът да му споделите, че изпитвате удоволствие да посещавате гинеколога си.

 

6.Не го питайте дали е използвал кондоми - трябва да сте усетили ако е. Редно е винаги да използвате презервативи и да не оставяте той да вземе това решение.

7.Не започвайте с фразата „Трябва да поговорим”. Това е най-неподходящото време за „тези” разговори.

25 причини жените да не стигат до оргазъм>>

8.„Трябва да побързаме, защото гаджето ми ще се прибере скоро” – изречение, което никой мъж не иска да чуе, особено в такъв момент.

 

9.Голяма грешка ако след секс запазите пълно мълчание. Независимо как се чувствате – добре, разочарована или безразлична към случилото се – кажете нещо!

 

10.„Не това очаквах” – констатация, която можете да запазите за себе си. Това би било груб удар по самочувствието на мъжа.

Как да се справя с липсата на желание за секс? >>

11.След секс забравете за разговори, в които сравнявате партньора си с други мъже. Независимо дали го хвалите или не – той не иска да обсъжда изявите на мъжете, с които сте били преди това. Запазете вниманието си изцяло върху него.

12.Не му казвайте, че го обичате веднага след като сте го направили за първи път.

 

13.Не му казвайте, че бихте искали сексуалният контакт да е продължил по-дълго. Това само ще добави негативно напрежение.

 

Снимки: Thinkstockphotos/Guliver Photos

14.Не си просете комплименти спрямо вашето представяне в леглото. Едно от нещата, които мъжете не искат да правят след секс, е да облекчават вашата несигурност.

15.Фрази от рода: „Обичам те, но като приятел” ще го наранят и накарат да се почувства използван.

Да чукаш и да правиш любов – каква е разликата според мъжете >>

16.Ако изживяването не е било приятно за вас, не е нужно да нагрубявате мъжа до вас. Изрази като „На това секс ли му викаш”, са напълно излишни и ненавременни.