Понякога в една връзка човек се чуди дали да каже някои неща в името на разбирателството. Има други неща, които не трябва да казва, но човек ги казва. Има и такива неща, които само ще ви натрупат точки, ако ги кажете на половинката.

Как да я свалиш адекватно

С последните трябва да сте напълно искрени и да вярвате в съответните фрази. Ние не сме толкова вярващи, така че сме сложили коментарче под всяка една от фразите, които жените искат да чуят от мъжа до себе си.   

8 признака, че сексът ще бъде мираж, защото вече сте приятелчета


“Изглеждаш прекрасно”

Menbox.bg коментар: Това е едно от нещата, за които жените живеят. Освен за гардероба и дрехите, те живеят за това да бъдат оценени. Ако оценявате жените, без да им кажете обаче, е все едно не ги оценявате. Затова, по-добре го кажете, независимо дали ги оценявате.

“Не съм обичал друга повече от теб”

Menbox.bg коментар: Когато кажете това, тя трябва да разбере, че е най-специалната жена за вас и това да я направи най-щастливата на света, докато не се вкисне за някоя тотална глупост.

Шест груби грешки, които мъжете допускат при свалка

Това, което учените още не знаят, е дали тази фраза работи повторно, СЛЕД КАТО жената се  е вкиснала за някоя тотална глупост. Ако не работи, пробвайте следващата.

“Страхотна си в секса”

Menbox.bg коментар: Мислите, че това е важно само за нас? Колкото повече я четкате на тази теми, толкова по-добре ще гледа да се представя тя. Тоест - ще става по-добре за вас. Ако пък това признание е вярно, значи съвсем става прекрасно за вас.

Кои женски реплики вещаят проблеми за мъжете

Какво мислиш за…?

Menbox.bg коментар: Питайте я за мнението й и тя ще е много доволна. Тя и без това ще ви го каже и без да я питате, така че ще трябва да обсъдите въпроса. Но, ако сам го направите, ще нахраните егото й, което  е другото нещо, без което жените не излизат от вкъщи. Особено онези жени, които смятат, че слънцето изгрява от тяхната спалня. Нямаше да е зле и по-малко тъпаци да залязват в тая спалня и съвсем нямаше да е зле вие да не бяхте един от тях.

Връзка с колежка? Помисли пак!

И последните две са...

“Ти си най-добрият ми приятел”

Menbox.bg коментар: Това в повечето случай е най-тлъстата лъжа на света, но ако искате да й покажете, че искате нещо повече от сексуална връзка, именно това е най-прекият и най-тъпият начин да й го кажете.

Технологиите са риск за изневяра

Най-малкото, защото тя ще го приеме сериозно, защото вие ще й го кажете сериозно. След това, когато искате да прекарате повече време с истинските си най-добри приятели, ще имате проблеми. Тази фраза е лъжлива, защото истинските приятели нямат нужда от каквито и да било устни уверения. Жените обаче - имат.  

“Щастливец съм, че съм с теб”

Menbox.bg коментар: Ако го кажете, тя ще знае, че е номер едно за вас. Вие сте истински джентълмен, който оценява нейната вътрешна красота и денят ви е цветен, заради нея. В задачата се пита - от толкова щастие, къде е щастието накрая?