Дали овенът е посветен на семейството, дали може да се разчита на девата, дали ракът е повече от перфектен брачен партньор - този и още факти ще научите, ако прочетете:

Овен
Мъжете овни: те са много отговорни и лесно се решават да встъпят в брак, но затова пък предпочитат да са доминиращи. Покрай себе си искат да имат красива и интелигентна жена. Обичат и свободата си, така че не трябва да ги притискате прекалено много.

Жените овни: те винаги са готови да подкрепят амбициите на партньора си, защото до себе си искат да имат успешно реализиран съпруг. Всички семейни и брачни задължения изпълняват с охота, но не желаят да се отказват от собствените си интереси. Жената овен е активна и винаги добре организирана. А също и ревнива.

 

Телец
Мъжете телци: те са изключително посветени на съпругата и децата си. Винаги се старят да осигурят най-добрите условия за живот на семейството. С тях се живее лесно, защото са веселяци по природа. Ако съпругата му не му осигури достатъчно интимни ласки, той е лесно податлив на изневяра.

Жените телци: те също са много посветени на брака до степен на саможертва в името на семейната хармония. Жената телец подкрепя тезата, че любовта минава през стомаха и това я прави отлична домакиня. От съпруга си очаква да успее и да й осигури материална стабилност.

 

Близнаци
Мъжете близнаци: те съвсем не са идеалните партньори за брак. Животът с тях може да бъде много приятен, интересен и спокоен, но само ако до себе си имат жена, която не ги ограничава. От друга страна те също ще й дадат свобода.

Жените близнаци: те са палави натури, но в името на брака и семейството са готови да се променят. Представителките на зодията се привързват към своя съпруг, ако той може да им осигури умствена и интелектуална храна. Не са от типа жени, които ще пренебрегнат себе си в името на семейството, тъй като държат на успешната си кариера.

 

Рак
Мъжете раци: те са традиционалисти и за тях семейството е от изключително значение. Въпреки, че в много от случаите той е перфектният партньор, с него не е много лесно да се живее, защото съпругата винаги ще трябва да се конкурира с майка му. Въпреки това мъжете раци прекарват по-голямата част от времето си в дома и са изключителни домакини.

Жените раци: Жената рак е истинска емоционална жена, която показва разбиране, съчувствие и вярност към мъжа си. Преди всичко е майка, изпълнена с любов и разбиране. Семейството  е най-важното в живота за нея. Тя желае от мъжа си да бъде до нея във всеки един момент и да може да разчита на него. Лесно влиза в брачните води, а още по-лесно се оставя на инициативите, които предприема нейният партньор.

 

Лъв
Мъжете лъвове: те са хора, които харесват да са център на света за своята жена. Смята, че той трябва да е човекът вкъщи, който казва как ще се случват нещата. Не е строг като родител. Неговата жена трябва да бъде красива, грижовна и винаги готова за него.

Жените лъвове: са много организирани и винаги намират време за всичко, в това число и домашните задължения. Появата на жената лъв винаги предизвиква възхищение. В брака е страстна и лоялна. Съпругът я представя на родителите и приятелите си с голяма гордост.

 

Дева
Мъжете дева: на пръв поглед те са всичко, за което си мечтаят жените. Мъжът дева не е обсебващ, но и не е много страстен, така че най-добре се вписва в брак с жена дева. Често е много консервативен.

Жените дева: те са много аналитични личности. Изключително чувствителни съпруги и добри майки са. Съпругата дева е способна да държи всичко под контрол. От мъжа очаква да бъде отговорен. Физическото задоволяване за нея не е сред най-важните й приоритети.


Очаквайте съвсем скоро и продължението...