Никога не зная как ще завърши една моя вечер в Ню Йорк... Това е град, известен с това, че и цяла година не може да ти стигне, за да обиколиш  всички ресторанти, спортни барове, клубове и нощни заведения в него.

SingleAndTheCity е нормалният статус за много жени тук, затова излизането е масово.
Аз и моите приятелки сме намерили формулата как да се преборим със скуката и да решим проблема с мъжете. Да срещнеш свободен мъж в Ню Йорк не е лесно, а става дори още по-сложно, ако не си част от необходимата групичка от момичета, които да са съпричастни и спонтанни - също като теб. Тук всяка необвързана жена има нужда от друга необвързана, с която да са еднакво мотивирани за нощни забавления.

Скайбаровете в Манхатън са едни от най-предпочитаните места, където ние обичаме да пием Космополитън за добро настроение. Sky Room е един от тях - той ни предлага невероятна гледка над града, приятна атмосфера и добра селекция от мъже. Там можеш да срещнеш така наречените Костюмари! Те са едни от най-желаните ергени, към които всяка нюйоркчанка се стреми. Властни, секси, самоуверени и с добри обноски.

Представете си един добре забъркан коктейл, от марков и силен  алкохол. Коя жена не би се напила от него?!

Ако в дадена вечер имаме желание за по-силни емоции, тогава със сигурност отиваме в Pasha. Най-добрият клуб в Ню Йорк, където едни от най-известните DJ- намират поле за изява. Hot or Not Singles mixer е партито, където ходим, за да срещнем с така наречените Boys Toys - секси 21-годишни младежи с много енергия, които не се страхуват от компанията на по-зряла жена.
Нали знаете какво е да се напиеш с шотове от текила? Бързо е и е ефикасно. Тези младежи имат подобно въздействие. Бързо те напиват, цяла нощ те забавляват и на сутринта много те боли глава.

'love and money' - това определено е парти, което не може да се изпусне.И защо да не разпуснем след работа с питие или две в приятен  бар на Wall Street?! Там, където мога да съм в приятната компания на някой банкер, инвеститор, адвокат или предприемач. Разум и красота е нещото, което този тип мъже търсят. Аз смятам че ги имам, но така мислят и много други жени. Дами, които се занимават в областта на модата, ПР-а и журналистиката чудесно биха се вписали в атмосферата на това място. В крайна сметка за много жени любовта върви ръка за ръка с парите и няма лошо, ако знаеш, че това е, което искаш - тогава отиваш и си го взимаш.

Ню Йорк е град, където парите имат голямо значение, тук се правят много бързо, но и много бързо се харчат. Затова е важно като се избира мъж, той трябва да е добра инвестиция!

В моя списък идва ред и на местните барове с непринудена атмосфера. Разположени в покрайнините на Ню Йорк, Бруклин и Астория, неделя вечер е за по бира и картофки в компанията на група футболни или бейзболни запалянковци. Само по тениска и дънки, жените тук се чувстват също така красиви, както когато са „нагласени” за някое звездно събитие.



Да не забравя да спомена и "вечерта на пожарникаря" в бар ”Fireman Rescuе Мe”. Това е добре известна вечер сред женската аудитория. Атмосферата там не е нещо особено, но пък клиентите са атрактивни. Всяка сряда привлекателни млади пожарникари се събират в чест на тяхната професия. Незнайно защо повечето жени в Ню Йорк имат сексуални фантазии с пожарникари. И може би по този повод, аз никога не мога да стигна до бара за питие - той винаги, винаги е препълнен от превъзбудени жени!

Баровете и заведенията са като втори дом за един ‘Ню Йоркър’ (работата може да е първият). Хората тук се прибират вкъщи само, за да преспят и да си вземат един душ. При нас ходенето на бар е толкова популярно, както и ходенето на кафе в България. Затова е важно да откриеш твоите любими места за приятно изкарване.