Когато сте с приятели е възможно към вас да се присъединят други хора, сред които непознати жени. Ако те не са наясно с отношенията ви с вашия партньор може да започнат да го свалят. Неприятно е, да. Но преди да си вадите погрешни изводи, замислете се над следните неща. Така ще избегнете семейните скандали.

#Преди всичко какво е неговото поведение в дадената ситуация?
Ако той не обръща внимание на намеците й, може да бъдете спокойна. Дишайте дълбоко и наблюдавайте държанието му. Усетите ли опасност можете да...

#...се присъедините към тях
В случай, че сте притеснена, по-добре да седнете на една маса с тях и да участвате в разговора. Постарайте се да се държите приятелски, за да не издадете своите чувства и страхове. Те могат да ви изиграят лоша шега.

#Междувременно се замислете дали...

...имате причина да ревнувате?
Тук няма средно положение, отговорът е “да” или “не”.

#Не правете скандал
Няма нищо по-лошо от това. Не само ще злепоставите себе си, но рискувате да породите гняв в партньора ви. Същевременно подобна реакция би накарала компанията да обсъжда връзката ви зад гърба. По-лошо, ако накърните достойнството на мъжа ви, от гняв, той може да да обърне внимание на другата жена – само и само, за да ви подразни.

#Това може да е просто женска злоба
Жената, която би си позволила да сваля партньора ви е или напълно непозната, или стара приятелка, която иска да ви дразни. Тогава е редно да уведомите своя партньор, така че той да не влиза в играта й.

#Бъдете над тези неща
Флиртът е хубаво нещо, независимо дали сте обвързана или не. Той може да допринесе за страстта между двамата партньори, но е редно да е с мярка. Опитайте се да погледнете ситуацията под друг ъгъл.