Съществуват приятни дейности, които ще разсеят мислите за него. Щом усетите, че съзнанието ви е обзето от размишления за това: какво прави той, къде е, дали е добре и др. ви съветваме да направите едно от следните неща. Чрез тях ще се отърсите от напрежението и ще възвърнете своята усмивка.

#Погрижете се за себе си
Това е правило #1 при всички случаи – вие сте най-важната. Изтощително и натоварващо е, когато ориентираме голяма част от енергията си в друга посока освен към себе си. Да, звучи егоистично, но в живота съществува онзи здравословен егоизъм, който ни помага да съхраняваме психиката си в стресови ситуации. Направете си маска на лицето или отидете на масаж... грижа, която ще ви накара да се почувствате добре.

#Сгответе вкусно ястие
Вместо да се нахвърлите върху храната и след това да се упреквате докато тренирате във фитнес залата, пригответе вкусно ястие, което след това може да споделите с приятелки около чаша вино.

#Излезте с приятели мъже
В подобни моменти, съзнателно или не, имате нужда да сте в мъжка компания.

#Пуснете си филм
Комедия за предпочитане. Когато настроението ви е помрачено от мисли за него в

#Почистете апартамента си
...странно ли ви се струва? Замислете се, то е като детоксикиращ метод, който отвлича вниманието ни от заобикалящата ни реалност. Чистенето и подреждането могат да бъдат много повече от битова задължения, те са и начин да се освободим от стреса и натоварващите ни мисли.