Изневярата е нещо много болезнено, но и често срещано. Няма как да се избегне, но има как да направите така, че поне да не се чувствате като глупака, който последен е разбрал, че жена му спи с друг мъж. Ето как.

Тя ви дразни ви непрекъснато

Вече не можете да комуникирате в хармония. Сега всяко нещо, което кажете, я изнервя и тя ви го връща тъпкано. Това се случва, защото по този начин тя търси възможност да се отърси от чувството за вина. И по-точно - да го изтърси върху вас.
 

Тя има мистериозен "приятел"

Това натиска мигновено бутона за червената лампичка. Независимо дали този човек е колега или “стар приятел”, ако информацията за него достига в доста филтриран вид при вас, значи имате проблем. Особено, ако така се случва, че все няма начин да се запознаете с него.

Тя не може да отговори на прости въпроси

Ако тя не може да отговори на елементарни въпроси или ги повтаря след вас, може да означава, че й трябва време да измисли как да ви баламоса. Ако започне да става раздразнителна за обичайни въпроси, които преди не са правили такова впечатление, най-вероятно крие нещо, което няма да ви хареса.

Вие вече не сте й сред приоритетите

Ако тя има връзка с друг, това веднага ще се отрази на приоритетите й. В един момент ще се окаже, че не сте от първостепенно значение за нея, тоест можете да почакате или направо да не се видите днес, утре или никога.

 

 

Полага повече усилия да изглежда секси

Спомняте ли си как полагахте усилия да се впечатлите, когато се запознахте? По същия начин тя ще се опита да изглежда максимално добре за някой друг. Така че, тя ще си направи нова прическа, няма да излезе без грим и ще извади нова секси рокля от гардероба. Но не за вас.
 

Вече няма “ние”

Докато е само с вас, вие сте неразделен отбор, който е заедно във всичко. Ако това се промени, значи ви чакат лоши новини - птичката се готви за излитане. Вече няма “ние” , няма общо бъдеще и тя няма нужда от вас. И най-вероятно чака сам да си тръгнете.

Сексът вече не й е интересен

Когато сте били в началото на връзката си, сте били жадни и гладни един за друг. Сега е въпрос на уговорка и дали тя ще е в настроение. Ако тя не харесва сексът ,който правите и това си личи, значи има причина. И тя ще си реши проблема някъде другаде.

Не казва какво прави

Ако тя вече няма време за вас, всичко е ясно, също толкова, колкото, ако постоянно е в командировка. В такива рушащи се взаимоотношения вие винаги сте последният, който научава какво се случва с нея.