За да поддържаме връзката си с една жена не трябва да забравяме някои неща. Връзката трябва да остане жива и свежа, за да можете и двамата да се развивате като личности един с друг. Ето няколко съвета по въпроса.

Намерете си причина

Когато започнете да търсите причина да запазите връзката си, трябва да започнете от това какво харесвате в приятелката си. Какво най-много ви впечатлява и какво ви привлича в нея. Когато една връзка се развива, трябва да знаете какво ви е събрало. Когато разберете какво е то, това ще е, което ще ви помогне да поддържате връзката си през цялото време.
 

Може ли приятелката да стане гадже?

Целите

Измислете си краткосрочни и дългосрочни цели, които двамата трябва да постигнете. Много двойки се разпадат, защото вески прави само неговите си неща. Когато можете да работите върху нещо с обща цел, така създавате и укрепвате основите на вашата връзка. Така че, намерете това, което ви интересува и двамата, и започнете да работите.

има и още...

Работата

След като се върнат от работа, много хора продължават да работят или да си мислят за работа. Но това определено е вредно за връзките. Много е важно да се научите да се изключвате от ежедневния ви работен режим. Когато работите под напрежение е много лесно д влезете в цикъл от работа, работа и работа. Трябва да направите така че, когато сте вкъщи да се занимавате със себе си и връзката си, а не с работата.

Връзката с по-възрастна жена е обогатяваща

Научете повече

Мъжете и жените са различни и колкото повече го разбирате, толкова по-успешно ще изразявате любовта си. Научете “любовния език” на партньора си и тогава вече ще можете да я обичате по начин, по който й харесва. Когато се научите да играете тази игра, това ще укрепи връзката ви.

Отдаденост

Отдайте се на това да запазите връзката си, ако тя си заслужава. Вземете решение, че каквото и да стане, вие ще сте отдадени на взаимоотношенията си с тази жена. Това ще ви помогне през трудните моменти.

А връзката с по-млада жена може да е освежаваща