Искате да се представите добре на първа среща? Ето няколко съвета как да сте блестящи и да й направите добро впечатление

Изглеждайте добре

Това не означава, че трябва да бъдете с най-скъпите дрехи, но означава, че трябва да бъдете спретнати и дрехите ви да са в един тон. Жените забелязват всичко това!

Добрите маниери

Това е важен елемент от добрата среща. Момичетата не обичат грубите и невъзпитани мъже. Това не означава, че трябва да сте твърде стегнати и формални, защото това не е работна среща, все пак.

Добрите маниери на масата

Не мляскайте, не сърбайте питието, не говорете с пълна уста и в общи линии не правете нищо противно, за да не приключи срещата, преди да е започнала.

Когато тези съвети проработят, имаме и още едни за вас

Бъдете забавни отпуснати

Държте се нормално, не говорете много бързо или много силно, бъдете уверени и направете така, че тя да се почувства удобно. В никакъв случай не правете шеги с начина, по който се е облякла, защото тя е нервна, колкото вас, за това как ще се представи.

Не фокусирайте разговора около вас

Ако говорите само за себе си, работата и постиженията си, това би изглеждало много арогантно. Питайте я за нейната работа, за това как и къде се забавлява, за семейството й. Но не минавайте в твърде лична сфера, защото е първа среща, все пак.

Бъдете учтиви

Трябва да сте учтиви с всички хора, не само с нея и това ще ви донесе много дивиденти в живота. По отношение на момичетата, това е един от важните елементи за успешна среща и в последствие - за успешна връзка. Бъдете особено учтиви, когато говорите за предишните си гаджета.

Винаги излизате с нечия дъщеря, така че се запознайте с правилата на баща й!

 

 

Не се напивайте

Да се напиете на първа среща е един от сигурните начини това да вие и последната среща с нея. Няма нужда да се обяснява защо.

Не бъдете скучни

В женския свят това означава да не говорите за спорт, наука, политика или нещо, от което жените по принцип нямат никаква идея. По-добре говорете за нейния живот.

А ето и съветите как направо да я съблазните

Без неуместни шеги

Избягвайте неуместните шеги или ще се окажете в ужасна ситуация. Ако се шегувате, не използвайте арогантни думи или разкази за непристойни неща от личния си живот.

Правете добро впечатление

Направете добро впечатление като давате добри съвети и идеи, но не насилвайте нещата. Покажете знания в различни сфери и ще натрупате точки пред нея.

Ако тя ви е колежка, е добре да имате тези неща в предвид

Разкажете за плановете си

Когато й се покажете в цялата си прелест и тя е заинтересувана от вас, може да й разкажете за бъдещите си планове. Ще е още по-добре, ако имата общи интереси направите нещо заедно. Освен секс, де.

Миналото няма значение

Не говорете за бившите си гаджета, защото тези разговори най-често носят негативния оттенък на раздялата.