Мили мишуенца,

От днес, докато има нужда, с моята не дотам скромна персона - г-ца Мъжемелачка, можете да си говорите за… секс. Който иска, разбира се. Останалите могат да се заемат с месенето на хляб, с освежаването на градината или с клюки.

Аз ще споделям опит, ще давам съвети за това как да станете богини в леглото, да се наслаждавате на секса и да вземете акъла на любимия мъж още с първото изкусително прокарване на езика по мекотата на устните си.

Какво обичат мъжете повече от риболов в събота сутрин, мач в неделя следобед и бира с приятели вечер?

Отговорът е прост – френска любов. По всяко време. Няма мъж, който да не се възбужда само от мисълта за женски устни, обгърнали мъжествеността му – топло и влажно. Ако твърди обратното, значи лъже.



Да падат дрехи и задръжки
Най-важното, което трябва да направите, за да го отведете в рая само с устни и език, е да забравите за комплексите и задръжките си. Някои специалисти сравняват доверието в отношенията между партньорите по време на френска любов с поставянето на главата на дресьора в устата на лъва. В случая лъвицата сте вие. Не хапете – ближете и смучете!

Бързата работа срам за майсторката
Не бързай. Започни с бавно облизване по цялата дължина на члена му. Представи си, че е близалка или сладолед. Ако го правиш с кеф, той със сигурност ще го усети. Ако у теб има и капчица погнуса или друго негативно чувство – отново ще забележи. Първо го налапай, после включи и ръцете си. Мъжете предпочитат усещането на устни по члена, отколкото на пръсти.

Отпусни гърлото
Много жени не харесват френската любов, защото се страхуват от неприятното усещане при естествения обратен гълтателен рефлекс. Случвало се е дори на жени, които не са правили френска любов. Спомнете си прегледа при лекар от уши, нос, гърло, който натиска езика ви с дървена пръчица, за да види състоянието на сливиците. Доближаването към гърлото на някакъв предмет предизвиква естествена реакция. Решението е просто – отпуснете гърлото. Това е тайната дори на гълтачите на саби. Отпускайки гърлото, ще установите, че пенисът му всъщност не е нечовешки голям и можете спокойно да го поемете, стигайки чак до основата му. Бъдете сигурни, че такова цялостно поемане ще му достави невероятно удоволствие. Техниката, при която поемаш члена му до основата, се нарича дийптроутинг и няма мъж, който да не й се кефи. Гаранция!

Вакуум
Обгърнете пениса му с устни плътно, така че да се получи ефект на вакуум. По този начин се движете от горе на долу и след това обратно.

Не забравяйте главичката
Главичката на мъжкия пенис е особено чувствителна. Там се намира голямо количество от нервните окончания. Това я прави особено важна част от цялата мъжественост. Отделете й специално внимание.

Околосветско пътешествие
Движенията нагоре и надолу по пениса са важни, но още по-важни са движенията с език в кръг.

Ами, зарзавата?
Не забравяйте, че тестисите са част от цялата мъжественост. Много жени ги изключват от цялата френска картинка, с което допускат груба грешка. Докато устните ви са заети с пениса му, може да галите тестисите му с ръка или леко да ги драскате. Леко, казах!

Перинеумът – мъжката G точка
Обърнете внимание и на едно друго тайно местенце на мъжа – перинеума. Това е областта на между скротума и ануса. Тази част е също толкова чувствителен, колкото е и пенисът. Галете, драскайте внимателно с нокът.

Погледни го в очите
Щом му доставяш удоволствие, значи няма нищо срамно в това, което правиш. И хайде стига вече с тези съмнения и комплекси! Оралната любов не е само за талантлива мръсница, а за всички. Погледът действа още по-сближаващо. Виждайки неговата възбуда и удоволствието, което е изписано на лицето му, и на теб ще ти стане по-хубаво.

Свирка вместо цигара и спа процедура

  • Бившият президент на Асоциацията на психиатрите в Европа - швейцарския професор Норман Сарториус, изследва лечебните свойства на френската любов и публикува резултатите в статия за списание "New Scientist". Според него оральният секс е много добър начин жените да откажат цигарите. По време на орален секс при тях работят същите челюстни и орални мускули, които действат и докато се пуши. Заради ефекта на имитацията свирката действа успокояващо на нервната система, която изпраща сигнали за спокойствие към мозъка. Затова всеки път, щом ви се допуши, може да предлагате френска любов на половинката си. Едва ли ще откаже!
  • Фелациото е най-бързият, естествен и най-важното ефективен способ да премахнеш умората, нервността и стреса от един мъж. Хормонът простагландин, който се съдържа в спермата му пък, повишава общия тонус и настроение, премахва стреса и води до душевно равновесие. И в двата случая релаксът и на мъжа, и на жената по този начин излиза много по-евтино, отколкото почивка в спа курорт.

Не правете като тях!

Дръж си езика зад зъбите – ето тази максима не важи за жените, които са извадили (част) от зъбите си, за да могат да доставят максимално удоволствие на мъжа. И не, не е задължително това да са възрастни жени, които заради възрастта носят зъбни протези. Просто наистина има жени, готови на крайности.

Финландската асоциация на юристите предлага да се въведе допълнителна алинея към закона за сексуалното насилие, която да забранява близането. На кого и какво?  Финландските юристи предлагат в новите текстове да бъде записано, че ще се счита за сексуално насилие, ако жената облизва сладоледа си прекалено провокативно и с подчертана сексуалност в присъствието на мъже. Като доказателство финландските юристи прилагат видео, от което се вижда как жена, която ближе сладолед, действа на колегите си тук.