.
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Юни – време за неангажиращ секс

Евгений Милов | преди 45 седмици
плаж
Снимка: iStock
Сега е месецът на краткотрайните връзки

Лятото е пред разгара си, като обещава не само повече слънце, но и неангажиращ секс – това показват резултатите от проучване на британския сайт за запознанства OKCupid.

Юни е месецът, в който краткотрайните връзки сред необвързаните достигат пика си, като основна причина за това са летните стажове сред студентите и летни отпуски сред служителите.  

Мнозина предпочитат юни за неангажиращ секс в сравнение дори с топлите май и април – през първия летен месец търсачите на секс за една нощ са с 33% повече от останалите месеци от годината.

Нагласата на потребители рязко за продължителността на връзката обаче се променяла рязко през есента, когато потребители започват да търсят постоянен партньор, с който да прекарат заедно студения и мрачен зимен сезон.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Пролетното почистване е?