Ако и вие и приятелят ви сте ранобудни, но не от онези, които бързат за работа. От готините ранобудни, които стават малко по-рано само, за да започнат денят си със секс. Най-доброто начало. То тогава сте попаднали на правилното ясно, защото се оказва, че има няколко правила, които е хубаво да се спазват, за да не провалим сутрешното си удоволствие.

Като начало е добре да сме наясно, че има голяма разлика между сутрешните заигравки и вечерни интерлюдия със вино и на свежи. Защото с времевото ограничение рано сутрин, помнете, че време за вино и свещи няма. Тук става въпрос за бърз, страстен, освежаващ секс, благодарение, на който и двамата да тръгнете усмихнати на работа.

И все пак, дори при „бързия секс”, всеки от нас иска да се чувства добре… и със самочувствие. Има ли правила, с които да подобрим сутрешния секс, дори в моменти, в които още не сме измили зъбите си и косата ни изглежда сякаш току що сме минали през ураган? „ Имайте предвид, че за да изглеждате секси, трябва да се чувствате така, а не косата ви е да сресана или да имате грим”, казва доктор Грийн - сексолог. „ За да се почувствате добре в кожата си – припомнете си колко възбуждащо действа на мъжа една негримирана, гола, напълно натурална жена… и то не която и да е жена, а вие. Тази, с която той иска да прави секс всяка сутрин.”

Едно от основните правила е: Не го планирайте! Едно от най-хубавите неща в сутрешния секс е спонтанността му. Планирайки го в органайзера си, може да провалите всичко. Единственото нещо, което изисква подготовка и да ви е под ръка е контрацептиви (в случай, че използвате). Никой не иска да започне с „Чакай, чакай да намеря презерватив”! Нека са ви под ръка, за ваше удобство. Също не е лоша идея да държите дъвки или ментови бонбони близо до леглото, в случай, че не ви стигне времето да си измиете зъбите.

Тъй като обичайната любовна игра обикновено отнема повече време, за да се разгорещите и двамата, а сутрешния секс предполага тиктакащ часовник, който напомня, че след малко сте на работа е добре да знаете как да подпалите искрата по възможно най-бързия начин. Доктор Грийн съветва: " Никога не забравяйте къде са ерогенните зони на партньора ви. Независимо дали е просто целувка, по врата, по гърдите, по гърба, няма значение – използвайте тези „познания” по най-добрия начин."