Знаете ли защо трилогията „50 нюанса сиво” стана толкова популярна? Защото в нея се говори за табута, забранен и груб секс. Колкото и да го крием вътре в себе си, това са нещата, които възбуждат голяма част и от мъжете, и забележете – и от жените.

Ключът към добрия секс в една дълга връзка или брак, са фантазиите. Нужни са усилия и от двете страни той да остане толкова горещ и разтърсващ, колкото е бил в началото. Трудно е... и се пак...

Романтика, ексцентричен секс, любов или нещо друго...>>

Помислете преди секс...


Колкото и странно да звучи, помислете преди да действате под завивките. Помислете какво точно ви възбужда, кои сексуални фантазии искате да реализирате. Дали целта ви е да изпитате физическо или емоционално удоволствие? Какво точно искате и колко далече сте готови да стигнете в секса. Сигурни сме, че това ще даде нова насока на сексуалния ви живот.
Какво можем да научим от френските жени>>
 

Отпуснете се...


За разлика от повечето мъже, женският мозък играе огромна роля в удоволствието по време на секс. Способността да се отдадеш на момента е най-важната част от процеса. За целта трябва да вярвате достатъчно на партньора си, да свалите защитните стени и да се отпуснете. Ще откриете, че това не е чак толкова лоша идея и че удоволствието е било „заключено” в мозъка ви.
От порно звезда - писателка: Саша Грей и нейната книга>>

Говорете...


Може и по време на секс, може и преди това. Но важно е да споделите какво ви възбужда и как искате партньорът ви да го направи. Вместо да мислите през цялото време за това, което не ви харесва, просто споделете везаимните си фантазии. Това е ключът – комуникация и пак комуникация.
Забранени фрази след секс>>

Забавете темпото...


Въвеждането на нови неща не означава, че веднага трябва да се облечете в костюм на жената котка и да извадите камшика изпод спалнята. Започнете с малки неща като завръзване на очите с шал, включете малко шоколад, шампанско, вино, лед, плодове, или разигравайте роли – камериерка и гост в хотел, или домакиня и крадец. Това ще отключи нови емоции и изживявания и за двамата.

10 съвета как да сте по-щастливи с мъжа си>>

 

Нови места, нови играчки...


Още една важна подробност в секса е да се опитват нови неща. Старите може и да действат, но новото винаги е по-вълнуващо и секси, защото не знаеш какво ще стане. В това е очарованието. Нови места, нови секс играчки – не се срамувайте да си искате, защото навярно и той си мисли за същото, но просто не го казва. Или най-малкото – със сигурност ще му хареса.
7 горещи целувки, за които винаги сте мечтали>>

Обичайте себе си...


Най-важното преди всичко остава това да уважавате и обичате самите себе си. Грижете се за външния си вид, купувайте секси бельо, изненадвайте, не бъдете предвидими. Ако той ви обича такива, каквито сте, то ще ви обича още повече, когато вие самите се обичате.