Една от висшите цели на жените – да разберат какво точно търсят мъжете, когато избират партньор в живота… Ето няколко ключови правила, които трябва да спазвате, за да се превърнете в жената-мечта:

Тя има личен живот

Дами, това означава, че трябва да се грижите за себе си, да имате собствен стил и да отделяте време за забавления с приятелите и семейството си. Бъдете винаги готова за пътешествия. Наслаждавайте се на малките неща в живота. Не очаквайте от мъжа до себе си да бъде целия ви живот.

Тя никога не прави първата крачка

Той или тя да направят първата крачка - това е въпрос, за който няма и вероятно никога няма да се намери универсален отговор. Повече специалисти обаче твърдят, че жената никога не трябва да преследва мъжа. Тя трябва да бъде търпелива и да чака той да определи часа на следващата среща. Освен това, дабъде ловец е в природата на мъжа. Не му отнемайте това удоволствие!

Тя е секси, но не прекалено…

Предложете му нещо различно в началото на връзката, но не прекалявайте със сексуалните намеци. Флиртувайте като леко докосвате ръката или коляното му. Когато отношенията ви станат по-сериозни, започнете по-открито да демонстрирате колко много ви привлича, дори на публични места.

Тя не бърза да го вкара в леглото

Сексуалната революция настъпи отдавна и едва ли някой съвременен мъж очаква да срещне девствена девойка. И все пак сексът все още е важна стъпка в отношенията между двама души. Повечето жени не осъзнават колко много влияе той върху динамиката на връзката. Ако прекалено много държите на секса, това може да изплаши мъжа и да го накара да бяга. Препоръчително е да го държите далеч от леглото си поне месец след запознанството ви.

Тя прави малки жестове, за да покаже, че я е грижа за него

Гответе по нещо вкусно специално за него от време на време. Изгладете ризата му, когато той не иска да свърши това сам. Обръщайте внимание на дребните неща, които ще му докажат, че мислите за неговите нужди и желания. Насърчавайте го, когато прави същото за вас.

Тя трябва да му дава стимул във всичко

Помогнете му със съвети за това как да се държи на положение на работното си място. Смейте се на шегите му. Направете така, че той да изпъкне, когато иска това.

Тя никога не го задушава

Мъжете мразят напрежението! Не му се обаждайте и не му изпращайте имейли през целия ден. Не правете, а още по-малко споделяйте с него, каквито и да било планове за бъдещето на връзката ви! Изключете от речника си думите “сватба” и “брак”. Просто се наслаждавайте на миговете, прекарани заедно.

Тя не се примирява с лошото отношение

Подходящата жена не приема лошо отношение към себе си. Мъжете уважават достойни жени. Ако знае, че ще бъде строго наказан за сериозни грешки като изневяра, например, той ще е много по-малко склонен да ви причини болка.

Добрата жена винаги избира добър мъж

Това означва, че трябва да се оглеждате за някой честен и мил мъж, който ви кара да се чувствате специална. Кавалерското отношение не е отживелица! Жестовете, които той прави за вас, говорят много за истинската му същност.