Какво ви очаква през 2012 - в сферата на семейството и любовта? Предлагаме ви годишен хороскоп, специално посветен на интимните трепети и топлите чувства. 


ОВЕН

Годината през първите три месеца е от особено значение за личните ви отношения. Ако през тези месеци издържите на напрежението в семейството, което създавате сами и не сте агресивни и инатливи с близките си, ако сте отговорни към децата си, ако не залитнете в извънбрачна връзка, може да съхраните отношенията си. Предупреждавам ви, че ако искате да се разведете, има цивилизован начин да го сторите, без да оставяте зад гърба си не само брака си, а и кармични врагове в лицето на партньорите и на роднините си. След април сте в година, която позволява да стабилизирате отношенията си, да ги възобновите, ако чувствата ви са поугаснали, да срещнете половинката си, ако все още не сте семейни. Въпреки отличните възможности ви предупреждавам да внимате през август и ноември, защото може да се окажете обсебени от неподходящи партньори, да сключите брак, без да е отпаднала Съдбовната ви забрана за брак. Подходящите месеци за създаване на семейство са март, май, юли, септември, ноември. Бъдете отговорни към вашите възрастни роднини, особено през зимните месеци, през април, август и декември, за да не се окаже ,че са имали нужда от вас, а вие не сте разбрали и да заживеете с угризението, че не сте направили нужното, за да се чувстват добре. Обърнете внимание на децата си през февруари, юни, юли и септември, особено ако имат намерение да учат на друго място.

Какво да очаквате от жената Овен - четете тук.
Ако мъжът на сърцето ви е Овен - ето тук.

ТЕЛЕЦ

През първата половина на годината се радвате на хармония в отношенията, на стремеж към спокоен семеен живот, въпреки че на моменти сте агресивни и несговорчиви. Несемейните могат да създадат семейство през февруари и април, а също през август, октомври и декември, ако са срещнали подходящата половинка. Тези месеци са подходящи за сключване на брак. Бъдете внимателни, ако се влюбите през март, юли и ноември, защото може да се разочаровате бързо. Ако сте сключили прибързан брак, няма да сте щастливи, а разводът ще се проточи във времето. През юли е най-добре да не се поддавате на чувствата си и да се скриете от света, ако не сте обвързани. Семейните да не нараняват брачната си половинка, като оставят семейството си без внимание, било заради постоянна служебна заетост, било заради хоби. През март и ноември ще имате трудности с ваши роднини, а и ще проявявате без причина ревността си. Не бързайте да мъстите с изневяра, защото няма да постигнете нищо друго освен разрив в отношенията и даже разтрогване на брака. Внимавайте с разходите от семейния бюджет, за да не го стопите и да се чудите как ще изкарате годината. Приходите ще дойдат във втората є половина, но дотогава ще имате неотложни разходи заради плащания, които не трябва да просрочвате.

Какво да очаквате от жената Телец - четете тук.
Ако мъжът на сърцето ви е Телец - ето тук.

БЛИЗНАЦИ

В началото на 2012 година сте орисани да се влюбвате, да изневерявате, да флиртувате. Тази ваша емоционално-сексуална жажда ще продължи на приливи и отливи през цялата година. През първите месеци ще си дадете отговор дали сте щастливи в брака или с вашата интимна връзка, или е време да направите крачката към промяна. Не разсъждавайте с чувствата си, а дайте шанс и на разума си да ви помогне при взимането на това важно решение. Мислете и за децата си, ако сте ги създали, защото при един развод те обикновено са най-потърпевшите. Ако отоношенията ви са непоправимо увредени, не бива да оставате заедно, за да не се превърнете в кармични врагове. Самотните и несемейните ще срещнат подходящ партньор и могат да сключат брак, като подходящите месеци са януари, април, юли, септември и декември.

Какво да очаквате от жената Близнаци - четете тук.
Ако мъжът на сърцето ви е Близнаци - ето тук.

РАК

Любовта през годината ще е на водеща позиция през първата є половина, а след това ще се наложи да отстъпи място на професионалната ви реализация и най-вече на усилена работа, за да осигурите материалната стабилност в семейството. Притеснени сте от трудностите, от неотложните плащания, от проблемите с ваши роднини, които налагат разходи, затова ще работите до отмала, само и само да имате достатъчно средства за препитание, за учебната година на вашите деца, за лятната отпуска, та дори и да е на село, а не на море или планина. Въпреки това няма да ви липсват приятни емоции, романтични срещи и силни чувства, които ще ви подкрепят в трудните моменти. През януари и септември се опитайте да не създавате предпоставка за разправии в семейството и с вашите родители. През март, август и ноември необвързаните, които са срещнали любовта на живота си, могат да създадат семейство. През юни не изяснявайте отношенията си, защото ще ги развалите още повече.Семейните отношения ще са хармонични, ако сте отговорни и не забравяте, че близките ви се нуждаят от вашето внимание въпреки професионалните ви задължения. Децата няма да ви създават особени проблеми. Обърнете внимание на здравето им през зимните месеци, през юни и септември.

Какво да очаквате от жената Рак - четете тук.
Ако мъжът на сърцето ви е Рак - ето тук.

ЛЪВ

Стремежът ви към професионално признание може да стане причина за проблеми в личните отношения, ако пренебрегвате брачната или интимната си половинка. Няма да ви е лесно да обясните и на децата си защо сте се изолирали и нямате време за разговори с тях. Не бива обаче да им купувате скъпи подаръци, компютри и мобилни телефони, за да им се извините, защото не това искат от вас. Така само поощрявате техния егоизъм и материализъм. Ако сте семейни и бракът ви е щастлив, не си струва да пътувате с ваши колеги, сред които има и някой, с когото може да изневерите, особено през май и юли. Ще загубите доверието и подкрепата, която винаги сте получавали от любимите си, а за вас това си е равно на житейски провал. Несемейните ще се изненадат от намерението на много хора от противоположния пол да търсят близостта им, но през май и юни може да се окажат сред неподходящи партньори. Февруари, юни и октомври са подходящи за създаване на семейство. Семейството е вашата опора. През тази година сте длъжни да му отдадете заслуженото внимание. Проблеми с възрастните ви роднини ще се наложи да разрешавате през зимните месеци. Не е изключено да плащате техни дългове само защото са били наивни и са купували ненужни вещи на кредит, за да си имат.

Какво да очаквате от жената Лъв - четете тук.
Ако мъжът на сърцето ви е Лъв  - ето тук.

ДЕВА

През 2012 година се налага да стабилизирате приятелствата и познанствата си, за да избегнете не малко разочарования от тях. Ако мислите, че сте надраснали отдавна средата си и е време да потърсите нова, още веднъж анализирайте хората от обкръжението си, защото може да се окаже, че грешите и ще съжалявате за прекъснатите отношения след време, а повторното им възстановяване ще бъде невъзможно. Любовта може да донесе на мнозина необвързани разочарования, ако не съумеят да открият духовно близката си половинка. За тези, които са я срещнали, 2012 година обещава да я съхранят и стабилизират връзката си, а защо не и да създадат семейство. Хармония в семейния ви живот няма да липсва и ще е гаранция за успех в работата. Нови запознанства очаквайте през май и юли. Несемейните могат да помислят за създаване на семейство през януари, май, юли и септември. Месеците са подходящи за сключване на брак. Семейните може да изживеят флиртове, които с нищо няма да навредят на брака им, но ще им донесат мигове на разтоварване, ако не допуснат задълбочаване на отношенията и не си навредят сами с изневяра. Близките ви ще са доволни от грижите, които полагате за тях. Няма да им липсва нищо, а вашите успехи, споделени с тях, им носят с изненада радост и гордост. Децата може да ви създават проблеми заради своето непослушание и желанието им да вървят в погрешна посока, но вие знаете как без агресия да ги накарате да ви се доверят и да ви повярват.

Какво да очаквате от жената Дева - четете тук.
Ако мъжът на сърцето ви е Дева - ето тук.

ВЕЗНИ

През 2012 година ще предпочитате да се усамотявате, да бягате от общуване, да се задълбочавате в работата си, в мислите си, да се вглеждате в себе си. Не е изключено да стигнете до извода какво зависи от вас и е редно да промените в семейните си отношения, за да избегнете проблемите, които непрекъснато ви притесняват. Тези от вас, които знаят, че бракът им не е щастлив, но са проявявали търпимост, може да се решат на развод, особено ако в интелектуално отношение партньорите са така различни, че пропастта е станала непреодолима. Семействата без деца може да създадат очакваното потомство. Несемейните може да се влюбят през март, април, юни или ноември. Април, юни и септември са подходящи за създаване на семейство. Семейните да не изневеряват, защото раздялата с половинката и проблемите в семейството ще са предизвикани от тях, освен ако целта им не е раздяла и ново начало в личния им живот. В семейството и роднинското обкръжение ще се наложи да анализирате отношенията, които са ви тормозили в последните години, а също и да заведете, колкото и да ви е неприятно, дело за имущество, което отказват да ви предадат, но то ви принадлежи по право. Децата ви може да се нуждаят от вашето внимание. Не се опитвайте да налагате мнението си с агресия. Говорете с тях спокойно и ще преодолеете проблемите, ако имат такива, също и в отношенията между вас.

Какво да очаквате от жената Везни - четете тук.
Ако мъжът на сърцето ви е Везни - ето тук.

СКОРПИОН

Новата 2012 година и в личен план е подвластна на материалните ви стремежи. Както ви посъветвах в началото, добре би било да постигнете равновесие между личния и професионалния живот, защото ако нямате подкрепата на вашите близки, трудно ще успявате да се справите със задълженията си. Не изневерявайте само защото сте намерили донор, който да инвестира парите си и да разшири бизнеса ви, защото брачната ви половинка няма да ви прости и да забрави. Не си струва да съсипвате брака си, ако е стабилен и сте щастливи. Несемейните ще търсят материална изгода от запознанствата и не е изключено да сключат брак по сметка, но не съм убедена, че ще са щастливи, особено ако запознанствата са през февруари или юли. Ако все пак имате до себе си подходящ партньор, можете да сключите брак през март, май, август и ноември. Бъдете отговорни към вашите възрастни роднини, особено ако са болни и се нуждаят от лечение, защото ако оставите всичко на тях и покривате само разноските по лечението и по дома им, след време ще страдате от угризения, че не сте им отделили време. Децата ви ще ви радват, но не бива, когато донесат добра оценка или ако са студенти и са си взели изпитите, да им подарявате скъпи коли или тоалети или пък мобилни телефони, защото това не им действа възпитателно. Напротив! Ще ги научите да искат все повече и ще поощрявате мързела им.

Какво да очаквате от жената Скорпион - четете тук.
Ако мъжът на сърцето ви е Скорпион - ето тук.

СТРЕЛЕЦ

2012 година за вас е особена в личен план, защото както сте устремени да работите активно и да печелите добре, така ще искате и да бъдете обичани и подкрепяни, особено в трудните моменти, когато можете да разчитате само на семейството си. През януари се предпазвайте от проблеми с брака. Не е изключено да приключите с интимна връзка, ако осъзнаете, че ви използват. През февруари, март и април стабилността и хармонията в дома ви ще ви радват, а необвързаните може да срещнат подходящия партньор и в края на годината да сключат брак. Бъдете внимателни в отношенията си през септември и октомври, когато може около вас да се окажат ухажори, целящи или парите ви, или да съсипят съществуващите отношения. Ако сте семейни, не е изключено това да е мъст на ваши роднини, на които с нещо не сте угодили и са ви намразили до желание да ви навредят на брака. С предпазливост ще избегнете тези драми. Не изневерявайте и не проявявайте ревността си. През цялата година сте грижовни към вашите по-възрастни роднини, но не бива да правите непоискано добро. Децата ви няма да ви създават сериозни проблеми, ако намирате време за тях и пътувате през почивните дни със семейството си.

Какво да очаквате от жената Стрелец - четете тук.
Ако мъжът на сърцето ви е Стрелец - ето тук.

КОЗИРОГ

През 2012 година сте готови на всичко, за да постигнете компромис в отношенията с брачната си половинка и да съхраните брака си. Ако сте създали семейство по любов, задачата е много лесна. Ако обаче сте създали семейство по сметка, но отношенията в семейството ви не вървят, ако скандалите са непрекъснати, не е изключено да се стигне до развод. Това би ви притеснило, защото не ви е приятно да се разделяте с облагите, които сте получили от брака си. В добавка към тези отношения не бива да забравяте, че може около вас неочаквано да се появи вашата първа любов, нещастна и самотна, и вие самите да решите да възобновите отношенията си, анализирайки живота си и осъзнавайки каква грешка сте допуснали. Несемейните ще търсят духовно и интелектуално партньорство, но не бива да създават семейство, ако не е отпаднал периодът им на Съдбовна забрана за брак. Децата ще ви радват с постиженията си. Възрастните ви роднини може да ви създават проблеми заради опита им да обсебят цялото ви внимание - нещо, което е невъзможно.

Какво да очаквате от жената Козирог - четете тук.
Ако мъжът на сърцето ви е Козирог - ето тук.

ВОДОЛЕЙ

Въпреки заетостта ви през 2012 година ще съумявате така да разпределяте времето си, че да не пренебрегвате семейството си. Въпреки трудностите, породени от служебната ви заетост, ще имате достатъчна финансова стабилност, за да пътувате с близките си и да се отдавате на любимите си развлечения. Семейните, които са щастливи в брака и все още са млади, могат да създадат още едно дете, а тези, които са стабилни двойки и са отгледали децата си, могат да си позволят пътешествие до интересно кътче на планетата Земя. Несемейните, от една страна, могат да срещнат подходящ партньор, но от друга, е добре да са внимателни, защото ако срещата се състои на работното място, може стремежът на обожателя да е чисто материален, ако печелят добре. Брак по сметка не е за вас през тази година. Децата ви няма да ви досаждат с исканията си, но е добре през лятото да им осигурите достатъчно дълга ваканция, за да съберат сили за новата учебна година. Не е изключено да ожените някое от порасналите си деца. Възрастните ви роднини отново ще ви упрекват, че много работите, но вие не се ядосвайте, а търпеливо ги изслушвайте.

Какво да очаквате от жената Водолей - четете тук.
Ако мъжът на сърцето ви е Водолей - ето тук.

РИБИ

В личния ви живот не се надявайте на спокойствие, особено тези от вас, които имат партньор Риби. Ще си се оплаквате и ще се упреквате ежедневно, а това може да съсипе брака ви, отношенията ви дори в роднинското ви обкръжение, защото сте прекалили с хленченето си и сте досадили на всички. Осъзнайте, че за да сте обичани, е необходимо и вие да дарявате обич. За да сте щастливи, трябва да градите щастието си и това на хората, които обичате. Не си струва да съсипвате отношенията си, защото сте срещнали някой, който “ви разбира по-добре”. Това е временно, докато не се окажете под един покрив и след това ще съжалявате горчиво за предизвикания от вас развод. Във ваша власт е да съхраните брака си. Несемейните може да се влюбят. Съветвам ги да бързат със сключването на брак, освен ако личните им хороскопи не позволяват. Ако все пак решат, компромисните месеци са февруари, март, юни, октомври и декември. Децата ще ви изнервят с простуди и грижи, които ще полагате през януари, април и септември. Възрастните ви роднини няма да останат по-назад в опитите да ви притесняват с исканията си, които трудно ще осъществите, ако живеят далеч от вас.

Какво да очаквате от жената Риби - четете тук.
Ако мъжът на сърцето ви е Риби - ето тук.

Този и други от хороскопите на Светлана Тилкова-Алена можете да прочетете в книгите й.