По повърхността на човешкото тяло има милиони рецептори. Това са само няколко милиона начина да съблазниш и докараш до лудост и кеф един мъж, без дори да стигате до кулминационния момент. Ето някои съвети и идеи как да му причиниш удоволствия, които той трудно ще забрави.

 

Снимка: Thinkstock/Guliver PhotosАко правиш масаж на любимия, започни първо с нежни и плавни движения, след това приложи силови методи. Когато веднъж върху тялото е  упражнена сила, то не усеща и не може да се наслади на милите и нежни докосвания.

 

Ако на дадено докосване и натиск вие бихте реагирали с „ауч”, Снимка: Thinkstock/Guliver Photosто вашият човек би изстенал „даааа” от удоволствие. Така че не щадете силите си – нервните окончания при мъжете са разположени по-дълбоко в кожата, затова и техният праг на болка е по-висок.

 

Снимка: Thinkstock/Guliver PhotosНай-чувствените му точки не се намират там, където си мислим. Ако сте на среща и искаш да му покажеш, че владееш изкуството на докосването, без да преминаваш определени граници, то прокарай нежно ръка по гърба му или докосни (дори и съвсем неволно) ушите му.

 

И не е задължително да докосваш само него, Снимка: Thinkstock/Guliver Photosза да му доставиш удоволствие. Както знаем жените обичат с ушите, а мъжете с очите. Така че му достави удоволствието да те гледа как ти самата се докосваш – как решиш косата си, как си събличаш блузката, как докосваш тялото си.

 

Снимка: Thinkstock/Guliver PhotosДокосването с устни също може да достави незабравими усещания. Дори не е нужно да целувате любимия, а само да го докосвате с устни. Ако сте в по-интимна обстановка, съсредоточи вниманието си върху зони като гърба и вътрешната част на бедрата му.

 

Ако се намирате в неговия или в твоя дом,Снимка: Thinkstock/Guliver Photos то докосванията се очаква да свършат със секс. Никога не бързайте да стигате до край.Ако искаш да го накараш да тръпне в очакване, то в един момент по време на масажа го помоли да си затвори очите, и спри да го докосваш както с ръце така и с устни. Това със сигурност ще го накара да тръпне в очакване на следващите ти движения и ще изостри сетивата му на макс.