Случвало ли ви се е да попаднете на парти с много хора и въпреки че музиката е яка, храната вкусна и всеки държи напитка в ръка, разговорът не върви? Или пък друго - още по-страшно. На същото парти сте забелязали страхотен симпатяга, но просто сте си глътнали езика и никаква смислена тема не ви идва наум, за да го заговорите. Е, има много лесно решение на този проблем.

Етикетчета за чаши

1. Измислете интересни теми за разговор, напишете ги на листчета и ги поставете в голяма купа. Всеки, присъстващ на купона, може да си изтегли листче и да заговори човека до себе си по тази тема.

2. На същите листчета направете дупка и промушва връв. Завържете етикетчетата за столчетата на чашите за вино или около дръжките на чашите за кафе. Така в буквалния смисъл ще имате тема за разговор под ръка.


Оттук може да изтеглите нашите предложения как да го заговориш или как да продължиш разговора, ако настане неловко мълчание. Принтирайте, изрежете, превърнете в малки етикетчета помощници.

Все пак не си струва да пропуснете да се запознанаете с приятен мъж, само защото не сте се сетили навреме да го попитате какво би направил, ако спечели 1 милион лева.