Не, това не е наръчник за правене на умопомрачителен секс. Това по скоро е кратък “съветник”, за това какво не трябва да правим заради неистовото желание да задоволим сексуалния си нагон. За целта да не губим време, а да се захванем с разнищването на тринайсетте най-нелепи случая на смърт вследствие на… секс. След като се запознаем с тях, изразът: “Правих убийствен секс” едва ли ще ни звучи толкова забавно. Какво се е случило с тези “късметлии”, вижте сами…

Джими Терозо и Тереза Хил  – тъжната песен на пианото

Действието се развива в стриптийз бар в Сан Франциско. Барът разполагал с пиано, което се спускало от тавана, а танцьорките излизали през дупка с вратичка и се катерели по него. Една вечер, след като барът затворил, мъж на име Джими Терозо и едно от момичетата – Тереза Хил, решили да правят секс върху пианото… класика! По време на акта, единият от двамата някакси успял да задейства механизма за вдигане на пианото и то се засилило стремглаво нагоре. Терозо бил премазан до смърт между пианото и тавана, а младата жена била приклещена от тялото му. Измъкнали я чак сутринта. Слава Богу, поне тя успяла да се спаси!

Снимка: Thinkstock/Guliver Photos
Анита Харолд и Ричард Ленг  – от колата в реката
Влюбена двойка от Източен Йоркшир решила да прави секс в колата си. Че на кого не му се е случвало?!? За нещастие обаче от еротичен сеанс ситуацията се превърнала в трагичен романс. Колата потънала в близката река и за съжаление двамата влюбени не могли да се спасят от водното чудовище. Така Анита на 34 и Ричард на 30 години си отишли нелепо от този свят. Полицията не изключила възможността за убийство, но дали пък не са се търкулнали от буйното клатене? Това си остава тайна.

Франк Бъртан – никога не е твърде късно
Никой не е твърде стар за малко джиджи-биджи, нали? Е, вдовецът Франк Бъртан определено е смятал така. За впечатляващите си 85 години мъжът е имал доста развинтено въображение. Веднъж решил да задоволи сексуалните си нужди по нестандартен начин и това била фаталната му грешка. Секс играта, която си приложил възрастният мъж, била смъртоносна – той бил намерен мъртъв в дома си, два месеца след нещастния случай. Причината за смъртта е задушаване с гумена шапка за глава, а гениталиите му били омотани с дълго въже.  Нека не си представяме какво ли точно е искал да направи… и така звучи потресаващо.
Снимка: Thinkstock/Guliver Photos
Саймън Бърли – да останеш без дъх
Ако сте решили да пробвате малко садо-мазо, първо се уверете, че екипировката ви е напълно изрядна и безопасна. 38-годишният Саймън омотал въже около врата си, докато любовницата му - Елизабет Халам, се преструвала на неонацистки палач (уау, какво въображение!). За жалост, когато решил да среже задушаващата примка, Бърли установил, че ножът е прекалено тъп. Жалко, но факт.

Ханибал Кантори – дий, конче, дий!
Ханибал бил дресьoр на циркови животни. Една нощ заварил жена си да му изневерява с… не, не друг мъж, а кон!  Тогава чашата преляла и той я удушил. Не след дълго сложил край и на собствения си живот. 
Снимка: Thinkstock/Guliver Photos
Хагибис Джунгао – от два стола… на земята
През 2002 г. жената, любовницата и г-н Хагибис решили да си спретнат секс парти в стая в хотел Дракон, Манила. Двете жени излезли с крясъци в лобито, за да търсят… неее, не още една мадама за харема, а помощ! Ласките явно дошли в повече за 45-годишния мъж и сърцето му просто не издържало. Полицията установила, че за смъртта му са виновни виаграта и извратеният секс. Да не се позабавлява човек!

Роса Вела – затегнете колана!

22-годишната жена от перуански произход починала от септицемия, причинена от домашно направен ръждясъл кожен колан, който бил продукт на любовта на любящия й съпруг. Тя трябвало да слага колана на целомъдрието всеки път, когато мъжът й пътувал по задачи.

Сачи Хидака и Томио Хидака – за всичко си има първи път
Двойка японски девственици починали през първата си брачна нощ. И двамата получили инфаркт по време на сексуалния акт. Струва ли си ч(у)акането?

Кирстен Тейлър – токов удар
Пенсилванската двойка Кирстен и Тоби обичали да вкарват по малко електричество в секса. За нещастие играта загрубяла, когато Тоби случайно приложил смъртоносен токов удар на жена си със захранващия кабел на сешоара. Да те удари ток от любов не е много романтично!

Едуардо Кристомар – с шест куршума… един мъж
След бурно купонясване и море от алкохол група приятели решили да си мерят достойнствата… е, достойнство, колко да е достойнство! Едуардо се присмял на своя приятел Арнел Орбета (както знаем, това е кръвна обида), но той не му останал длъжен. Извадил пистолет и го прострелял шест пъти в главата и слабините.

Снимка: Thinkstock/Guliver Photos

Марио Бугино и приятелката му – отровна хватка
Една вечер, когато се прибирали, румънската футболна звезда и приятелката му, решили да се позабавляват в лускозния му автомобил точно след като паркирали колата в гаража. В бързането забравили да изключат двигателя. Сами се досещате какво в станало, нали? Отравяне с въглероден окис.

Сандра Орелана – да паднеш от… секс
Сандра починала нелепо - паднала от балкона на осеметажен хотел в Лос Анджелис, докато правела секс с шефа си - Робърт Салазар. Разгорещената двойка сменяла позициите, когато Орелана прелетяла през парапета и паднала върху бетона долу. 

Робърт Джайлс – Just shoot me!
Мъжът починал в хотелска стая на Филипините, докато правел порно снимки на 21-годишна красавица. 53-годишният калифорниец толкова се превъзбудил от гледката, че получил сърдечен арест. Гледка трепач!

Сексът е удоволствие – няма две мнения. Но след тази черна хроника, може би, ще ни се прииска да забавим темпото и да дадем зелена светлина на сухия режим. Нека се поучим от грешките и трагедиите на хората и да помислим добре преди да извадим камшика от шкафчето.