Двамата имате удивителна връзка, която никой не разбира. Замисляте се, че не искате да правите нищо друго, освен да сте с нея? Това е чудесно, обаче тя може да си тръгне, а хората, които сте пренебрегвали ще останат. И ще запомнят това.

Това, че вие сте влюбени, не означава автоматично, че тя се чувства по същия начин. Означава само, че винаги единият е по-зарибен от другия.

Независимо кой кого обича повече, по-добре да си кажете чувствата, а не да ги пазите в себе си. Трябва да сте откровени, иначе истинските ви чувства и мисли, ще ви измъчват, и това ще повлияе на връзката.

Може лесно да се сбърка похотта с любовта. Когато нещата опрат до първичните инстинкти, чувствата могат лесно да се сбъркат. За да не бъдете самотни и заради секса, може да се подведете, но любовта нещо е друго.

Любовта не решава автоматично проблемите ви. Дори ако си мислите, че една добра любов ще трансформира живота ви идеалния такъв, тя няма да може да помогне за всичко. Например, ако работата ви досега не е струвала, сега пак ще е същото. Влюбването може да замаже някои проблеми, но няма да ги премахне. Така че, се вземете в ръце и ги оправете.

Ако се променяте, заради нея, значи не си заслужава. Накрая няма да знаете дали има смисъл. Най-лошото е, че когато скъсате, ще имате чувството, че сте станали друг човек и на всичко отгоре това не е сработило.