Повечето жени изпитват вагинален оргазъм



Много медицински експерти и научни изследвания доказват, че всъщност около 70% от жените никога не са изитвали вагинален оргазъм. Това явно противоречи на всички онези сексуални сцени, които сме гледали по телевизията и киното, в които това се случва едва ли не на всяка героиня – от главната до тази, която се появява в кадър само за 3 секунди. Така че, ако някога сте се чудили какво не ви е наред – ето и отговорът. Спокойно – абсолютно нищо ви няма. Първо – режисьорите и операторите на тези филми най-често са мъже А те виждат женската сексуалност и секса на жената по техния, си мъжки начин.

Всъщност по-голяма част от жените изпитват оргазъм след стимулиране на клитора. Има такива, които не са изпитвали оргазъм, заради сексуални разстройства. Но най-честата причина за липса на оргазъм си остава неподходящият партньор и неудовлетворителният секс, който сме правили.

Оралният и аналният секс не се броят за секс


Интересен факт е, че йерархия на различните видове секс наистна съществува сред хората. Момиче, което не е правило секс и е още девствено, защото не е имало вагинално проникване, твърди, че не е правило секс. Истината е, че всички форми на секс СА секс. Оралният и аналният секс просто са различно интимно поведение, различен вид и капацитет на удоволствието.

Ще знам, ако партньорът ми има полово предавана болест

Виждали ли сте снимки на мъжки и женски гениталии, засегнати от полово предавани болести. Преди време попаднах на такива, и то не снимки, а 3D пластики. Повярвайте ми не са никак приятна гледка! Подобни неща може би се показват в часовете по сексуална култура на учениците с цел сексуалната им активност да бъде водена малко повече от разума, отколкото от хормоните. И често това наистина работи. „Това е отвратително!” – крещят учениците и свиват погнусено устни, докато гледат гъбести инфекции, мехури ,пълни с течност, и разни други кожни деформации. А това всъщност е само началото на болестта.

Всъщност не всички инфекции, предавани по полов път, са с видими симптоми. Ето затова не само вие, но и партньорът ви може да не знае, че има някаква болест на гениталиите. Единственият сигурен начин за предпазване си остават презервативът и моногамията. Периодичните тестове пък ще ви дадат голяма доза спокойствие.

Ако фантазирам за друга жена, значи съм лесбийка



Не, не и не. Ако фанта