Искате да разберете как да задоволите партньора си? Но първо трябва да знаете на какво е готов той в секса. Ето как чертите на лицето му/й могат да разкрият какъв любовник/ца е.

Веждите

Тънки и редки: Хората с такива вежди почти не изпитват потребност да правят секс, но затова пък проявяват голям интерес към духовността.

Гъсти и дебели: Хората с подобни вежди са изключителено сексуални личности, отворени към всякакви експерименти в леглото. Това обаче е нож с две остриета – готови са и на изневяра, дори и само физическа.

 

Очите

Светли: Хората със светли очи винаги търсят нови предизвикателства. Лесно могат да бъдат задоволени сексуално, но и лесно могат да бъдат подлъгани в изневяра.

Тъмни: Тъмнооките личности са истински динамит в леглото. Обичат да се наслаждават на уводолствието дълго и продължително. Обожават секса, но много трудно е да ги предразположите.

 

Устните

Големи: Хората с големи устни са любовници, които каквото и да правят, на първо място за тях е задоволяването на другия партньор. Ако устните са и дебели – това е сигурен знак за чувственост.

Малка уста: Това са творчески и новаторски любовници, които бързо достигат оргазъм. Въпреки това те са верни към партньора си.

 

Носът

Чип: Хората с чип нос си падат по романтичния секс и традиционните пози. Много често изобщо не се интересуват от експериментите под завивките, а това дори може да им се стори доста досадно, ако ги притиснете.

Прав или леко гърбав: Това са хора, които обожават секса, желаят го в неограничени количества и навсякъде, а в леглото се представят повече от добре.

 

Кръговете по очите

Малки и тънки: Те са личности с огромен сексуален апетит, винаги готови и отворени за всичко.

Дебели и големи: мислят много за секс, имат силно либидо и искат всичко, което е свързано със секса.