Според британско проучване жените са с отлично секс-самочувствие. Thinkstock / Guliver Photos

Винаги сме си мислили, че жените са по-неуверената половина на света. Оглеждане в огледалото по един час сутрин, приготвяне около 2 часа за проста среща с приятелки и вечния въпрос „Не съм ли понапълняла?“.

Оказва се обаче (отново благодарение на нашите приятели британците, автори на чудни и пречудни изследвания), че жените са уверени в секса.

Според резултатите от анкетата 60 процента от дамите се определят като "добри" в любовното изкуство. Една на всеки три дами споделя, че на сегашния етап сексуалният й живот е по-задоволителен от всякога.

Според британско проучване жените са с отлично секс-самочувствие. Thinkstock / Guliver Photos

Една от големите тревоги на дамите, свързани с правенето на секс, си остават отпуснатите форми, закръглените коремчета и стриите. Те притесняват около 73 процента от участничките в допитването.

Проучването показва още, че една трета от жените се радват на задоволителен секс, който става все по-добър с времето. Само един процент от участничките споделят, че половият им живот е истинска катастрофа.

Половината от дамите признават, че разнообразяват преживяванията си в леглото, като играят роли или си правят еротични снимки.

Дали обаче мъжете във Великобритания са доволни от жените си в леглото, остава тайна.