Обичаме (си) мъжете! Понякога обаче тези силни и възхитителни същества изпадат в безпомощни ситуации, от които могат да се измъкнат само с женски усет и вкус. Често се случва любимите ни мъже дори да не подозират, че имат нужда от помощ. Но как тогава да им помогнем? Как да ги отървем от мъките им, без да засегнем гордостта и достойнството им (Боже, опази!)? Ами, по „джедайски”... Започваме бавно и между другото да правим това, което смятаме за правилно за тях, докато не го възприемат като собствена идея и най-естественото нещо на света. Например, започваме да Му купуваме стилни боксерки, като едновременно с това изхвърляме по чифт от старите Му бели слипове с оправданието „сигурно пералнята ги е изяла” (ако въобще попита).

Едно от нещата, за които мъжете рядко се замислят, след като веднъж вече то е отговорило на едно от основните им изисквания – изискването „да ми е удобно”, е бельото. За разлика от дамите, господата въобще не влагат кой знае каква мисъл, когато избират бельо и това често води до нелицеприятни резултати. Може би ти се е случвало да се шокираш от слиповете с Батман апликации на човека, с когото се срещаш от известно време, когато за първи път сте се видели без дрехи. Бррр, тръпки ни побиват. Добре, че си била влюбена до уши и си решила да затвориш очи. Но защо това трябва да продължава да се случва? Време е да подадем ръка на „изгубените в модата” мъже и да им помогнем веднъж завинаги да изберат подходящи за собствените си „дупета и още нещо” гащи, които не са отблъскващи за околните. И под околните имаме предвид нас, вас, себе си...

Представяме ви една колекция мъжко бельо, която сме разпределили в категориите „Да”, „Не”, „Може” и „Ти луд ли си?!?!”, в зависимост от одобрението, което заслужават моделите. Призоваваме ви да се включите с коментари за отделните модели, за да се сдобием с представителност и да покажем на мъжете бельото, което трябва да държат далеч от себе си, за благото на всички.

Модел 1: Боксерки тип шорти? Може

Снимка: Thinkstock



Въпреки че не можем да си представим как може да е удобно да си непрекъснато с минимум два чифта панталони, боксерките тип шорти са ОК. Долните шорти обаче е добре да не са до коляното, все пак. И трябва да се избягват безумните шарки в палави цветове, но като цяло сме ОК да си гледаме момчетата по панталонки. Съгласни ли сте?

Модел 2: Слипове? Не!

Снимка: Thinkstock


Тези мъжки гащи са подходящи САМО за джентълмени под 10-годишна възраст и такива, които позират с по три реда телесен фаянс над тях, с приятен загар и рошав перчем. За първите – защото е сладко и е важно да им е удобно, за вторите – защото ИМ ПЛАЩАТ и никой не бива да съден за това как си изкарва хляба. За всички останали мъже – НЕ! Съгласни ли сте?

Модел 3: Плътни боксерки? Да!

Супер, но не в този цвят, г-н Бекъм



Бекъм. Дейвид Бекъм. Той ги носи, рекламира и проектира. Имаме цяла галерия с доказателства, че изглеждат добре. Дори момчето да е с по-голямо дупе, пак изглеждат добре. Дори отгоре да се отпусне едро коремче, пак изглежда добре. Въобще, този модел е екстра. Съгласни ли сте?

Модел 4: Прашки? Ти луд ли си?!?!?

Снимка: Thinkstock



Смятаме, че не е необходимо да изреждаме аргументи в подкрепа на единствената истина, че мъжката прашка е абсурдна идея – базовият модел, както и всичките й разновидности със слонски хоботи, само една презрамка и леопардови шарки. Просто НЕ, НЕ, НЕ! Съгласни ли сте?

Модел 5: Всички изброени до момента в БЯЛ цвят

Снимка: Thinkstock



Сещате се за причините, нали? И въобще не говорим за липса на хигиена, а за естествени природни случки, които неизбежно оставят следи след себе си, колкото и старателно да се опитваме да ги прикрием. Просто нямаме контрол над всичко в този живот и не си заслужава риска. Съгласни ли сте?

Модел 6: Дълги долни гащи? Не!

Снимка: Thinkstock



Освен ако господинът не се е запътил на мисия в Антарктида, този модел е неприемлив. Студено, студено, но не е чак толкова студено, когато и да е по нашите ширини. Да не се глези, а да избере нещо от по-скорошен век. Съгласни ли сте?