Неочаквани лудории – в архаичните любовни романи, правенето на любов по няколко часа звучи просто чудесно. В истинския живот обаче, дългите секс маратони спокойно могат да доведат до въпроса „ приключваме ли скоро?”. Проучвания дори сочат, че повечето от нас предпочитат секса да трае не повече от 15 минути.

Има смисъл: Правенето на „бърз” секс, не само, че крие по-малко напрежение, защото не е задължително винаги да е „най-хубавият” до сега, но и факторът – „трябва да те имам на всяка цена” може да бъде много възбуждащ.

За да направите краткотрайният секс още по-вълнуващ, опитайте тези няколко изпитани трика:

Поиграйте си – Целувките биха могли да ви възбудят по-бързо. „ Целуването спомага процеса на възбуда, защото то „събужда” нервната система и ендокринната система, която е отговорна за „живота” на хормоните на похотта.”, казва Пати Бритън – сексолог от Лос Анджелис. Целуването прави усещането от бързия секс по-интимно, за това в никакъв случай не пренебрегвайте любовната игра.

Не се събличайте – Защо да губим ценни минути в разсъбличане. Плюс това, правенето на секс с дрехите може да бъде много горещо. Признайте си! Усещането е за нещо първично и животинско. Отчаяно трябва да се имате точно тук и сега!

Сменете обстановката – 5, 6 минути да доброто старо легло, едва ли ще ви трогне много. Но 5 минути в банята, или на кухнеският под? Колкото по-неочаквани места, толкова по-добре. ”Усещането от промяната и разнообразието повишава много вълнението и възбудата, особеко ако съществува риск да ви хванат.”

Поговорете си – “Комуникацията по време на акта, независимо дали е нежна и любовна или “мръсна”, ви помага да останете фокусирани един върху друг и да си припомните, че между вас още има искра.”, твърди доктор Бритън. Така, че споделяйте колко ви е хубаво, това е много лесен начин да си доставите “бързото” удоволствие.