Когато нещата не вървят така, както ви се иска в любовта, по-добре да си починете за известно време и след това да подновите отношенията с партньора, вместо да се измъчвате взаимно. Това ще ви даде време да прецените дали се чувствате по-добре сама или не можете да живеете без него. А кои са знаците, които да ви подскажат, че трябва да си починете един от друг? Ето ги:

Вече не си говорите толкова често
Вечер след работа обикновено обсъждате какво ще е времето през седмицата и какви дрехи да си подготвите, както и за други подобни тривиални неща. Ако отношенията ви са достигнали този етап, то трябва да се зачудите дали не е време за таймаут.

Когато един мъж игнорира една жена>>

Не прекарвате свободното си време заедно
Филмовите вечери са заменени от момчешки вечери, а срещите навън са минало. Ако се питате, къде по дяволите е вашето време с него, или виждате, че и той се пита същото за вас, то не се колебайте да се разделите за известно време.
 

Карате се постоянно
Независимо дали става дума за дребнавости или за важни неща, вие винаги спорите и накрая стигате до зверска караница, защото всеки от двамата смята, че е прав. Ако това се превърне в единствения тип комуникация между двама ви, то е по-добре да не комуникирате за известно време.

5 златни правила за преодоляване на раздялата>>

Не правите секс
Колкото и да не вярвате, сексът играе важна роля в отношенията между двама души. Ако отдавна не сте практикували мачкане на чаршафите и скоро не планувате да го правите, защото просто не ви се иска да делите общо легло с любимия, премислете положението и си вземете почивка един от друг.

Спите в отделни стаи
Този знак дори е още по-показателен от предишния. Не само че не искате да делите общо легло с половинката, ами и отгоре на това не го правите. В такъв случай ще е по-добре за известно време да не делите и общ живот.

10 неща, които жените не искат да чуят след раздяла>>

Във връзката ви има повече лоши, отколкото хубави събития
Никой не е казал, че да си част от една връзка е лесно, но когато минавате през различни изпитания, но не успявате да ги превъзмогвате заедно, това е сигурен знак, че нещо не е наред.

Дълго обмисляте раздяла
В момента, в който започнете да си представяте светлото бъдеще без партньора си, това означава, че връзката ви не е във възход. Ако и той смята така, но все пак все още изпитвате чувства един към друг – починете си.

8 причини той да не е влюбен вече в теб>>

 

Не сте щастливи заедно
Нали всъщност това е цялата идея – да споделяме един живот, който ни прави доволни и щастливи. Ако това важно условие не е на лице, то не се колебайте да се разделите.