Мъжете винаги създават проблеми. Тези 8 типа обаче създават истински бедствия. Със задачата да ги класифицира, да ги опише подробно и да оцени степента им на опасност по десетобалната система се заема априлският брой на JOY.


Мъжът, който си е чиста проба ходеща катастрофа, се различава в осем основни подкатегории. Сред тях са “Алфа бикът”, „Позьорът”, “Голямото момче”, “Супер софти”, „Мъжкият шовинист”, „Мистър свободен агент”, „Животното” и „Хубавецът". Всяка жена трябва бъде нащрек за някои от тези типове и да се научи бързо и лесно за декодира предупредителните сигнали. Причината, ако допусне някой от тези екземпляри в живота си, отношенията на всяка уважаваща себе си дама гарантирано ще завършат с нещо повече от разочарование.

Най-опасният за емоционалното здраве на всяка жена е “Мистър Свободен Агент”. В класацията степента на бедствието е от 10 до безкрайност. Той е очарователен и ускорява пулса и на най-взискателните дами и можете да го срещнете навсякъде. Характерното за този екземпляр е, че никога не се обвъзва и не може да бъде „излекуван” и от най-искрената и сърдечна любов. Мотото на “Мистър Свободен Агент” е „има толкова красиви жени по света, че не си струва да се спирам само на една”.

Само една и то особено красива и популярна по света млада дама е изборът на априлския JOY за корица. Актрисата Лейтън Мийстър, позната от сериала „Клюкарката”, разкрива своите малки лични хитринки за красота. Вместо гребен тя използва четка за руж и така коригира стърчащите косъмчета, които обикновено развалят елегантността на прическата. Лейтън признава, че е фен на шапките, перфектната очна линия и на Одри Хепбърн. Актрисата обаче си има и един странен навик: не понася да оставя следи от червило по чашите, затова винаги си носи сламки в чантата.

Модата в априлския JOY показва как се носят пет от най-горещите модни тенденции за сезона, както и как изглеждат модерните визии в черно-бяло. А специален урок в снимки въоръжава дамите с умението да стилизират косата си у дома така, сякаш са били на фризьор.