Единственото по-гадно нещо от това жената, която харесваш, да те игнорира е жената, която харесваш, да бъде така добра (според нея) да те покани в нейния мил и платоничен свят на "добрите приятели". Една връзка няма бъдеще, ако двамата не развиете приятелство, но ако първо сте приятелчета, вероятността да успееш да я накараш един ден да се влюби в теб (най-накрая) е близка до тази да успееш да измъкнеш еднозначен отговор на въпроса "Кой предложи Пеевски?". Ама надяваме се, де...

Не сме убийци на Надежди, има цяла сграда хора за тази работа, но ще ти разкрием няколко положения в отношенията ти с Нея, които да ти подскажат, че усилията ти да я разположиш хоризонтално под себе си, са по-скоро напразни.

Гледате филми заедно... ама целите! "Хайде вкъщи, да гледаме филм” в най-хубавия случай е код за "Ела вкъщи да пуснем филм и да се осъзнаем потни на финалните надписи”. Ако с жената, която се опитваш да влюбиш в себе си, успеете да изгледате целия филм, а след това и го коментирате на по чаша... чай, значи следващия път със същия сексуален успех можеш да гледаш филм сам.

Пийвате си заедно... често... и до откат! Ако системно се напиваш с жената на мечтите си, това означава, че тя няма нищо против да се поизложи пред теб, може би дори се е случвало да я прибираш и да й държиш косата, докато суперяките текили, извървяват своя път наобратно... Позна ли се, приятелю? Ще й бъде невъзможно да те погледне с желание да разкъса дрехите ти, след като поне веднъж ги е оповръщала.

Запознайте се, това е ТвоетоИме – мой приятел! Да те беше убила, нали? Ако няма търпение да те запознае с другите си приятели и те представи с това изречение, значи и ти си такъв – дружка! Подайте пушката.

Съветва се с теб за дрехи - Ако тя не изключва възможността някога да я съблечеш, никога няма да те разпитва дали нещо й стои добре, дали скрива коремчето и подчертава дупето й. Ако смята някога да ти се разкрие без дрехи, ще направи така, че да вярваш, че абсолютно всичко й отива и тя има страхотно самочувствие за тялото си, защото то е суперсекси. Разкрие ли несигурността си пред теб преди да сте правили секс, можеш да си сигурен, че това най-вероятно никога няма да се случи.

Всички нейни бивши... са ти известни. Както и всички истории, свързани с тях. Ако иска някога да има връзка с теб, никога няма да си позволи да ти разкрие тези подробности от миналото си. Не и в началото. Всъщност, въобще. Ако те искаше, щеше да направи всичко възможно да те убеди, че преди теб е нямало друг. И на теб ще ти е приятно да й вярваш.

Казала ти е, че си от типа мъже, за които би се омъжила! Това не означава, че ще се омъжи за теб. Това означава, че в момента иска мъж, който няма нищо общо с това, което си ти. Сори!

Ти си утешителят! Ако се осъзнаеш в ситуация, в която я съветваш за проблеми във връзката й или за някой мъж, който си е харесала, по-добре направо си сложи сутиен и започни да се представяш като най-добрата й приятелка.

Без десерт! Каниш я на вечеря, готвиш й (дори е вкусно), тя ти прави комплимент, изяжда си всичко, след което... те целува по бузата и си тръгва! Ако не ти сервира от своя десерт, след като си се постарал да й сготвиш (няколко пъти), можеш спокойно да спреш да се облизваш.