Какво обичат мъжете повече от храната? Да, познахте – секса. А кой е най-лесният начин да съблазните един мъж? Ако не се досещате, тогава ви даваме правилния отговор – масажът! Освен че трябва да е чувствен и нежен, все пак трябва да знаете къде точно да пипнете и да натиснете, за да има ефект и за да постигнете целта си.

1. Започнете с гърба. Поставете двете си ръце на двата мускула, които са над лопатките и опитайте да отпуснете тежестта на тялото върху мускулите. Отпускайте последователно първо тежестта на едната ръка, а после и на другата. Повтаряйте, като плавно измествате мястото на лек натиск надолу към опашката.

2. Върнете се в изходно положение и отново започнете да масажирате, но този път с въртеливи движения. Използвайте дланите, като отново се насочвате към кръста, докато достигнете мястото между тазовата кост и паласките. Направете същите движения отдолу нагоре, достигайки раменете. С пръсти хванете мускулите там и размачкайте. Когато сте готови, нежно проследете с пръсти и лек натиск линията по врата, достигайки главата.

3. Масажирайте целия скалп с леки въртеливи движения.

4. Повторете движенията дотук няколко пъти. Уверете се, че имате достатъчно олио за тяло и подходящо мазило за масаж, но и не прекалявайте с него.

5. Следвайки същата линия, направете вариации на масажа. С потупвания, с леки удари, с пощипвания или с въртеливи движения.

6. Не забравяйте да обърнете внимание и на ръцете. С цялата си длан и с лек натиск плъзнете ръцете от рамото му надолу. Повторете упражнението няколко пъти първо на едната ръка, а после и на другата. Масажирайте и пръстите на ръцете, имитирайки доене на крава. Ефектът е поразяващ, заради чувствителността, която притежават.

7. Хубаво е, когато завършвате дадено движение да потупвате леко. Ако искате да завършите масажа с главата, то тогава се постарайте да е нежен и чувствен.

Ами, това е. За действията, които ще последват непосредствено след масажа, няма нужда да ви съветваме ;)