Нека бъдем честни. По-голямата част от семейните двойки в действителност не правят секс през първата си брачна нощ. В повечето случаи напрежението от грандиозното събитие, умората или алкохолът си казват тежката дума. Най-голямата мечта на младоженците след сватбеното пиршество е да потънат в прегръдките не един на друг, а в тези на сладкия дълбок сън. Ние пък ви даваме няколко ефективни съвета, с които да преодолеете пречките и да направите първата си брачна нощ наистина незабравима:

8 любопитни факта за брака и секса >>

1. Малко стриптийз няма да е излишен

Събличането на дългата и многопластова (ако е такава, разбира се) булчинска рокля определено ще бъде съпътствано с безброй трудности, гафове и препятствия. Превърнете действието в истински секси спектакъл за партньора си. Започнете да събличате роклята бавно и изкусително пред погледа на любимия. В случай, ако изтощението от тържеството не го е подминало, позволете му активно да се включи в разкопчаването и развързването на всеки един от аксесоарите на тоалета ви. Бедспорно тези манипулацийки ще му подействат освежително... ;)

Снимкa: Getty Images/Guliver Photos

 

От какво се впечатляват мъжете >>

 

2. Музикалното оформление е задължително

Тук му е моментът и мястото да огласите атмосферата с обожаваните от двама ви бавни парчета. Армстронг или Били Уайт, Нора Джоунс или любимите ви рок балади определено ще внесат в първата ви брачна нощ неповторима романтика и нежност. Прегърнете се и танцувайте. Сега сте само двамата.

7 горещи целувки, за които винаги сте мечтали >>

 

3. Шампанско, моля!

Тази нощ е вашата нощ. Направете я неповторима, като отворете шампанското и вдигнете наздравица. За вашия щастлив съвместен живот. Само вие двамата.

Снимкa: Getty Images/Guliver Photos

 

Какво ценят мъжете у жените >>

 

4. Ангажирайте сетивата си

Подгответе стаята за първата брачна нощ. Създайте уют и настроение. Покрийте дивана с малки възглавнички, включете лампи с приглушена светлина. Сложете тук-там няколко ароматни свещи. И не забравяйте бонбонената кутия с пияните вишни.

 

5. Направете първата стъпка вие

Може би очаквате младоженецът да направи първата крачка за интимна близост. Вероятността обаче да се случи това е по-малка, отколкото предполагате. Може би точно преди да настъпи „сюблимния” момент, измореният младоженец ще склопи очи и ще се пренесе сладко-сладко в света на сънищата. Ако обаче проявите малко повече изобретателност и пуснете в ход техниките си на съблазняване, нещата няма да изглеждат точно така.

3 недопустими грешки на жените в леглото >>

 

6. Още романтика

Запалете свещите. Украсете и обсипете всяко ъгълче на спалнята с цветя и рози още преди сватбеното тържество. Насладата за сетивата ще бъде още по голяма, ако това се окаже, че не вие, а именно младоженецът има пръст в тази работа.

Снимкa: Getty Images/Guliver Photos

 

Фън Шуй романтика в спалнята >>

 

7. Вложете страст

Оставете задръжките и се отдайте на съпруга си по възможно най-непринудения и естествен начин. Вложете страст и фантазия. Експериментирайте.

10 начина да разнообразите секса в дългогодишна връзка >>

И не си мислете, че всички горни съвети важат само и единствено за първата брачна нощ! Поддържайте искрата жива, а огънчето на любовта винаги пламтящо! Бъдете вие инициаторите. Не искайте само да вземате. Колкото повече давате, толкова повече получавате! Любовта и уважението се доказват не само с думи, а преди всичко с отношение и дела.

5 урока за любовта от щастливите двойки >>