Няма жена, която в даден момент от връзката си да не си е задавала въпроси от типа на: "Той ли е мъжът за мен?", "Какво правя с този човек?", "Имаме ли общо бъдеще?", "Обича ли ме наистина?" и т.н. Ето няколко признака, които биха могли да ви помогнат в намирането на точния отговор. Колкото повече от тях започнат да се проявяват в отношенията с партньора ви, толкова по-голяма е вероятността връзката ви с този мъж да е обречена на провал:

Различни цели

Ти мечтаеш за брак, той – не. Повече от всичко на света искаш деца, той – не държи особено. Влюбена си в страната си и за нищо на света не би се откъснала от корените си, за да заживееш в друга държава, а той – иска да го направи. Е, повече от ясно е, че май скоро няма да се разберете. Би било предателство към самата теб да загърбиш и най-красивите си и смели мечти в името на една връзка, която би ти донесла само и единствено неудовлетворение.

Несъвместими интереси

Не понасяш да слушаш музиката, която той обожава. Той пък се подиграва на твоя музикален вкус. Филмите, които той предпочита да гледа, за нищо на света не биха се наредили сред колекцията ти любими четива. Ти искаш да отидеш на театър, той – не го понася. Е, какво повече да говорим... Този човек просто не е за теб!

Той е прикрит

В основата на всяка успешна връзка са честността и откритостта. Ако почувствате, че той избягва да ви говори за себе си, да споделя мислите и чувствата си с вас, имайте едно на ум. Пренебрежението е първата стъпка към провала на една връзка. 

Пестелив е на жестове и внимание

До скоро те е отрупвал с комплименти, подаръци и всевъзможни други знаци за внимание? От известно време насам обаче, подобно отношение липсва. Чувствате се сякаш пропадате в дърбока бездна. И няма кой да ви подаде ръка. Не се поддавайте на оправданието му, че в момента няма пари. За една жена, която обича, е достатъчен и най-малкият жест на топлина и внимание - като една роза или мила дума например, за да се почувства щастлива, обичана и желана.

Все ти напомня за миналото

Когато спорите, не се съсредоточава върху онова, което се случва тук и сега, а обсъжда случки отпреди месеци или дори повече време. Това означава, че още се вълнува от проблеми, които отдавна би трябвало да са зад гърба ви.

Не зачита мнението ти

Каквото и да кажеш, не струва. Той винаги ще намери думи и начин да обори твоята гледна точка, убеждение и позиция. Постепенно започвате да чувствате срещу себе си една непреодолима "стена", а не приятел, който да ви разбира, когато най-много имате нужда от това.

Постоянно се карате

Вярно е, че няма двойка, която да не познава споровете и караниците. Факт е, че не винаги можем да мислим като един човек. Но когато кавгите помежду ви се превърнат в перманентно явление и дори ежедневие, светва сигнална лампа за действие. Чувствате се постоянно натоварена и огорчена. Цялата тази емоционална тежест от негативни чувства, обидите и крясъците са откровено предупреждение, че не сте един за друг, и е време да сложите край на подобни взаимоотношения.