Има целувки, за които всяка жена мечтае да изпита. Вдъхновени от филм, от въображаем сценарий, страстни, сладки, неприлични – има много видове целувки, които жените искат да опитат. Това са целувките, които всеки ще се радва да преживее.

1.Страстно притисната до стената
Тази целувка може да е и малко груба. По-силната емоция идва от осъзнаването на факта, че мъжът изцяло притежава контрола. Ситуация, в която мъжът дотолкова ви иска, че не може да се контролира и ви притиска към стената, за да слее устните си с вашите – няма как да не накара сърцето на всяка жена да забие лудо.

Как да се целуваш като богиня >>

 

2.Целувка по челото
Това е сладък жест, който показва колко Той държи на вас. Тази целувка може да дойде, когато лежите в леглото или се държите за ръце на публично място. Понякога този показ на привързаност може да накара пеперудите в стомаха ви да запърхат игриво.

 

 

3.Секваща думите целувка
Докато сте по средата на изречение, той ви прекъсва със страстна целувка. Филмите правят тези целувки доста очарователни. Те могат да бъдат съвсем кратки, след което да продължите разговора си, но могат и да ви изкарат извън контрол. При всички положения този тип изненади могат да направят нещата доста по-интересни.

 

4.Целувка по време на криза
Един от най-подходящите начини една жена да бъде утешена е с нежна целувка. Жест, който да й покаже, че има човек, на когото може да разчита. Ако първата ви целувка се случи в момент, в който сълзите се стичат по очите ви, това може да направи изживяването доста по-ярко.

Първият път е като първата целувка >>

 

5.Незабелязана целувка
Няма как да разберете дали сте получили подобна целувка, но това не променя привлекателността на този момент. Всяка жена мечтае да бъде нежно целуната в съня си, защото това е жест показващ, че мъжът до нея изпитва силни чувства. Този жест не се прави с някакви користолюбиви емоции, а просто, защото мъжът има нуждата да се докосне до вас. Няма как да не признаете, че е сладко.

 

 

6.Музикална целувка (докато слушате любима музика)
В този случай музиката действа като фон, а вие ще се почувствате сякаш това е изпълнение само за вас. Подобна песен може да стане и ваша официална и всеки път, когато я чуете да се сещате за любимия и хубавата нощ, която сте имали.

 

 

7.Отвоювана целувка
Това е още една целувка, която ще видите във филмите. Двама души се намират по средата на борба, след което изведнъж яростта им преминава в желание и те страстно се целуват.

 

Неговите горещи точки, които често забравяме

Надяваме се да изпитате всички тези целувки и да се насладите максимално на момента. Ако вече сте ги изпитали, споделете при кой вид целувка, емоциите са най-силни.