.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

6 типа жени, които мъжете отбягват

Антония Михайлова | преди 2 години
2110854728.jpg
Снимка: Thinkstock
Допитахме се до мнението на няколко мъже и вижте какво се оказва...

Както всяка жена, така и всеки мъж се стреми и мечтае да намери своята „перфектна” половинка. Все пак някои представители на силния пол имат късмет и намират „идеалната” жена според собствените им критерии и желания. Но... определено не всеки има този шанс и често пъти удря на камък. Вследствие на това се получава доживотна „имунизация” срещу определен тип дами, за които мъжете не искат и да чуят. Допитахме до някои от тези мъже със солиден опит в сферата на интимните взаимоотношения, напатили се от женски капризи. Събрахме ценни отговори и обединихме онези „качества” в жените, които те посочиха като „най-непоносими и отблъскващи”.

Вечно недоволната
Става дума не просто за импулсивна, плачлива или емоционална дама, а за жена, която постоянно мрънка и се оплаква за глупости. Дали ще е заради огледалото й, изчезнало като фантом от чантата й или пък заради бримката на чорапогащника, тя е способна да изкара мъжа до себе си най-виновният за всичките й дребни неудачи и неволи. На нея не може да й се угоди дори и името му да е Казанова.

Твърде властната
Ако сте сред дамите, които обичат да доминират, да командват и да дават акъл по всички възможни въпроси, е добре да знаете, че нямате шанс да се наредите сред фаворитките на който и да е мъж. Ако все пак имате мъж до себе си, с подобно поведение и открита демонстрация на превъзходство и власт над него, лесно бихте го прогонили – и то завинаги.

Материалистката
Хубаво е, че мъжът лесно може да разпознае материалистката още преди да е навлязъл в дълбоки интимни взаимоотношения с нея. Ако не на първата, то на втората, интересът й към неговото материално състояние ще си проличи чрез „любопитни” въпроси, свързани с марката кола, която той кара, или с цената на часовника, който той носи и др. Материалистката винаги се интересува от това къде и в какъв дом живее мъжа насреща й, какво работи и не на последно място – от банковата му сметка. Хм, явно мъжете не обичат такива.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Слагате ли си противогрипни ваксини?