Както всяка жена, така и всеки мъж се стреми и мечтае да намери своята „перфектна” половинка. Все пак някои представители на силния пол имат късмет и намират „идеалната” жена според собствените им критерии и желания. Но... определено не всеки има този шанс и често пъти удря на камък. Вследствие на това се получава доживотна „имунизация” срещу определен тип дами, за които мъжете не искат и да чуят. Допитахме до някои от тези мъже със солиден опит в сферата на интимните взаимоотношения, напатили се от женски капризи. Събрахме ценни отговори и обединихме онези „качества” в жените, които те посочиха като „най-непоносими и отблъскващи”.

Вечно недоволната
Става дума не просто за импулсивна, плачлива или емоционална дама, а за жена, която постоянно мрънка и се оплаква за глупости. Дали ще е заради огледалото й, изчезнало като фантом от чантата й или пък заради бримката на чорапогащника, тя е способна да изкара мъжа до себе си най-виновният за всичките й дребни неудачи и неволи. На нея не може да й се угоди дори и името му да е Казанова.

Твърде властната
Ако сте сред дамите, които обичат да доминират, да командват и да дават акъл по всички възможни въпроси, е добре да знаете, че нямате шанс да се наредите сред фаворитките на който и да е мъж. Ако все пак имате мъж до себе си, с подобно поведение и открита демонстрация на превъзходство и власт над него, лесно бихте го прогонили – и то завинаги.

Материалистката
Хубаво е, че мъжът лесно може да разпознае материалистката още преди да е навлязъл в дълбоки интимни взаимоотношения с нея. Ако не на първата, то на втората, интересът й към неговото материално състояние ще си проличи чрез „любопитни” въпроси, свързани с марката кола, която той кара, или с цената на часовника, който той носи и др. Материалистката винаги се интересува от това къде и в какъв дом живее мъжа насреща й, какво работи и не на последно място – от банковата му сметка. Хм, явно мъжете не обичат такива.

Обсебващата
„Лепките”, както се изразиха няколко господа, също не са сред любимките на мъжката аудитория. Този тип обсебващи представителки на нежния пол по-скоро могат само да отблъснат и прогонят надалеч партньора си благодарение на перманентното и обсебващо присъствие. Така че, дами, имайте едно наум. Добре е мъжът да се чувства свободен. Отпуснете юздите, гласувайте му доверие и това ще го привлече към вас, отколкото да го отдалечи. С непрекъснатите си телефонни обаждания и въпроси от типа на: „Къде си в момента?”, „С кого си?”, „Кога ще ми се обадиш?”, рискувате да го прогоните всекиго.

Разглезената принцеса
Не малка част от анкетираните от нас мъже посочиха като отговор (цитираме точно): „глезлите”, „примадоните” и „онези, които постоянно парадират с маниери на височайши особи”. Това са дамите, които изискват от партньора си твърде много. Очакват той да ги води в луксозни ресторанти, да им подарява скъпи бижута, да им организира пътешествия до най-мегаполисните градове на света. E, не, че им симпатизираме, но явно мъжете предпочитат по-скромни половинки или поне тези, които имат представа за стойността на парите и как се изкарват – на само как се харчат.

Бъбривката
Последни в списъка се оказаха дамите, надарени с дар слово, това, което би накарало един мъж да запуши добре не само ушите си, но и входната врата. Оказва се, че мъжът хич не си пада по бърборани или такива, които непрекъснато им „ръсят пипер на главата” поради без значение колко малко или голямо е неговото провинение за това. Като прибавим и момента когато не се дава шанс да обелят и дума в своя защита... нещата са ясни.
Жени сме, но в дадения случай разбираме мъжете.

А, вие, дами, какви мъже не харесвате? Би ни било интересно да научим – коментирайте.