Поне веднъж в живота си истинската жена трябва да опита секс по различен начин.

1. Секс с маскировка или униформа
Може да изиграете цяла сценка или да го използвате просто за провокация в началото. Едни от най-харесваните от мъжа костюми са на медицинска сестра, стюардеса, камериерка и ученичка. Трябва само да развихрите фантазията си, да забравите комплексите, да престанете да се питате "Дали изглеждам добре?", "Дали не изглеждам нелепо?", и разбира се, да си наемете или купите костюм.

2. Строгата господарка
Дори и без костюм, основното тук е подчинителното отношение. Дали в ролята на господарка, чиито заповеди мъжът трябва да изпълнява, или като послушна робиня – важното е да придадете по-различно емоционално звучене на секса. Латексовото облекло и белезници спадат към т. нар. леки садомазохистични инструменти.

3. Забравете за собствения си оргазъм 
Съсредоточете се върху това да доставите удоволствие на партньора си.

4. Не той теб, а ти него!
Може би това звучи малко грубо за изнежените женски уши, но поне веднъж в живота си и ти трябва да се почувстваш като мачо, като водещата страна в сексуалния акт.

5. Аз, моя милост...
Вземете от секса всичко само за вас, вие сте на първо място и нищо освен вас не съществува. Нищо, освен неговият пенис – инструмент за удоволствие и похот.

6. Стриптийз
Направете го вие или го накарайте той да се постарае със събличането. Кой е казал, че стриптийзът е привилегия само на жената? Нека и той поразкърши малко снага и поразхвърля бельо и чорапи.
Дори да нямате чувство за ритъм, дори да нямате пилон, дори да не можете да правите невероятните шпагати, на които са способни професионалните стриптийзьорки - бъдете сигурни, че и двамата ще се забавлявате. Просто вие, той, движенията...и още нещо.