Да, тази кост може да бъде счупена: може и да звучи, като сцена от лош филм на ужасите, но трябва да знаете, че счупването на костта на пениса е напълно възможно. Най-често се случва при по-разгорещен полов акт, но не е изключено да се случи,  и когато мъжът сам си доставя удоволствие. Някои от мъжете, които са преживяли немислимото казват, че първо са чули изпукващ звук, последван от ужасяваща болка. И колкото и срамно да ви звучи, отиването в спешното отделение е задължително, тъй като ненаместената кост може да доведе до перманентни проблеми с ерекцията.

Пушенето не е вредно само за дробовете му: ако гаджето ви е върл пушач, може да се окаже, че не е такъв жребец какъвто изглежда. За никой не е тайна, че пушенето запушва артериите, включително и тези, които снабдяват пениса с кръв и той в най-сублимния момент. Това означава, че пушачите може да имат по-големи затруднения в „представянето” от непушачите.

Пенисът наистина си има собствен живот: подозирахме това още от гимназията,а сега вече е медицински доказано. Пенисът се контролира от нервната система, което значи, че ерекцията може спокойно да се появява на случаен принцип. Да вземем за пример странното сутрешно желание на мъжът до вас – то се дължи именно на импулси изпратени от мозъка, докато е спял.

Мъжете са програмирани да свършват бързо: истинската причина за правенето на секс е репродукцията. Мъжете са еволюирали до толкова, че да могат да продължат толкова, че да свършат тази работа. Всъщност 85% от мъжете могат да „сключат сделката” за 3 минути и дори по-малко.Така, че когато вашият човек задържа, за да може и вие да изпитате удоволствие от секса, имайте предвид, че това му коства доста усилия и не се оплаквайте.

Мастурбацията е най-доброто упражнение за мъжа: мастурбацията е здравословна, наистина. Не е само животинското у мъжа, причина ръката му редовно да мигрира на юг. Вече е официално потвърдено и доказано от специалисти и лекари, че мастурбацията е полезна за мъжа. Господата, които по-рядко я практикуват са по-застрашени от провал в сексуалните си отношения.

Пиенето рефлектира върху неговите нежни части: прекаленото пиене води до отпускане на гениталиите на мъжа. Но колко пиене е прекалено? Около 3 и половина напитки за мъж, който тежи близо 70 килограма. Повече от това количество, и като се приберете у дома единственото нещо, което ще стои изправено ще е  буквално метлата ви.