Напоследък сте притеснени, тревожни... Усещате, че нещо във връзката ви не е наред, но не можете да разберете какво точно. Едно тягостно чувство се е настанило в душата ви и не ви дава покой. Какво ли е? Възможно ли е той да ви изневерява. Отпъждате тази мисъл като досадна муха - не, това не може да ви се случи! Та вие се обичате. Но поведението напоследък като че ли казва друго.

Той настоява да знае кога ще се приберете, къде отивате, колко ще се бавите и с кого ще бъдете. Интересът му е повече от обичайният. Може да го прави от любопитство и грижа, но често причината е, че има има нещо за криене и се опитва да се застрахова.

Изцяло подменя приятелите, с които излиза. Разказва ти за хора с нови имена. В този случай най-вероятно просто се опитва да си изгради среда за алиби. Така винаги може да каже, че излиза на по бира със Стоян, за когото ти си чувала от разказите му, но никога не си виждала. 

На подсъзнателно ниво, изневеряващите искат да бъдат уловени. Ако той споменава за нечия изневяра в случаен разговор, това може да е намек какво се случва между вас. 

Непрекъснато се заяжда с вас. Това е реакция от непрестанното напрежение, на което е подложен, заради лъжите, които му се налага да измисля.

Не се отделя от телефона си. Никога не оставя отворен профила си във Facebook или Viber на компютъра. Слага пароли за достъп на устройствата, които ползва - телефон, таблет, лаптоп.

Правят сериозни промени външния си вид - започва да ходи на фитнес, лазерна епилация, подновява гардероба си.