Питали ли сте се колко често мъжете перат чаршафите си и кое е първото нещо, което забелязват, когато погледнат жена? Имате своите отговори, както и всяка жена. По-добре вижте какви са фактите, взети от различни източници, публикували информацията в различно време независимо от останалите.

1. В края на миналата година авторитетен британски вестник публикува доста стресираща за повечето жени информация. Тя гласеше, че 42% от мъжете биха били по-малко привлечени от гаджетата или съпругите си, ако те напълнеят.

2. През февруари месец тази година, изследване на сайт за пътувания показва, че 20% от свободните мъже перат спалното си бельо веднъж в месеца.

3. Изследване, проведено през март 2011 година от една от най-известните марки презервативи, твърди, че 17% от мъжете са правили секс само с един човек през живота си.

4. За никой не е тайна, че мобилните технологии в днешно време играят съществена роля в живота ни. Водеща технологична компания провела изследване, а изводите били следните – една трета от мъжете използват мобилния си телефон, за да „свалят” обекта на своите желания.

5. Всички жени са убедени, че ние сме по-силната половинка, нали? Защото до това заключение са достигнали и от известен световен сайт за запознанства. Той посочва, че 76% от мъжете смятат, че жените понасят по-лесно болката, отколкото техните силни половинки.

6. Чудили ли сте се кое е първото нещо, което забелязват мъжете, когато погледнат една жена? Според световен женски сайт 18% от мъжете са заявили, че първото нещо, към което се насочват, когато видят жена е нейната коса. Хм, не ни се мисли какво са отговорили останалите 82%!

Накрая излиза, че голяма част от мъжете не харесват дебели жени, но не правят нищо, за да привлекат вниманието на по-слабичките, които харесват съответно мъже, които често сменят спалното си бельо. А и как да бъдат харесани като нямат опит в секса и се опитват да свалят жена с мобилен телефон, вместо на живо. И накрая когато нещата се случат наистина, мъжете забелязват първо хубавата ни коса, вместо дълбоките ни и изразителни очи. Фактите са си факти…