Само 6% от мъжете на планетата се нуждаят от най-големия размер кондоми
Ако той ти намеква, че обикновените презервативи му стягат, не му вярвай. Повечето мачовци го правят, за да впечатлят жените. Първо се увери с очите си, че той не е от тези 94% (което е по-вероятно) от мъжете, които се побират в обичайните размери гумени предпазители.

Както гърдите при жените, така и пенисите при мъжете растат до определена възраст
Учените са установили, че за мъжете тя е до около 18-20 години. Изобщо не се доверявай на мъже, които ти казват, че с възрастта „гордостта” им ще порасне. Колкото е била, когато е бил на 20, толкова и ще си остане.

Най-големи пениси на планетата притежават… французите
Не, не са българите, нито испанците, а французите. Средната им дължина е 15.7 см. Ако някога някъде с някого се породи спор коя националност притежава най-големите пениси – ето ти отговор. Мъжете не-французи, със сигурност, не искат да знаеш това…

Ако си чатите в интернет пенисът му е дълъг поне 17-18 сантиметра…
В действителност това означава, че е не повече от 9-10… Все пак не може да си сигурна, но ако отношенията ви се развият дотам, че да разбереш, то ни пиши дали фактът, който учените са установили е верен.

9% от мъжете управляват кораба самостоятелно всеки ден
Не знаем останалите 91% колко често го правят, но през ден ни се вижда добро предположение. Имай едно наум, че твоят човек е възможно да мастурбира често, въпреки женския ти чар, обаятелност и присъствие.

Женският оргазъм продължава средно 23 секунди, мъжкият – едва 6
Привилегировани сме, какво да се прави. Но в повечето случаи мъжете преиграват и показват по-продължителна възбуда и удоволствие, отколкото всъщност изпитват. Така че – нека не се обвиняваме кой симулира повече – мъжете или жените.