Тренажорите тонизират вагиналните мускули, с което даряват жената със здраве и добро чувство за комфорт. А здравите мускули правят вагината още по-чувствителна, което означава повече удоволствие по време на секса. Ако използвате някои от тези тренажори, няма д аимате проблеми със смъкнато тазово дъно, които са характерни за жените след раждане и след определена възраст.

Ето 5 уреда, които ще накарат вагината ви да се чувства щастлива и здрава

1. Laselle Kegel Exercisers
Един от тренажорите с най-симпатичен и женствен дизайн – розов силикон с перфектната форма на сферата. Уредът е в три различни размера, които са различни и като тегло. Започва се с най-лекия, а теглото постепенно се увеличава. За професионалистите има и двойни сфери. Всички тренажори на фирмата минават през тестове за токсичност. Цена - 14 евро.



2. Luna Beads Noir
Изключително елегантен дизайн и цвят, който винаги ще бъде актуален. В комплекта влизат две сфери и силиконов държател. Диаметърът от 29 мм е подходящ дори за жени с изключително тесни вагини или такива, които просто се боят от дискомфорта на чуждо тяло. Цена - 39 евро.



3. Geisha Balls
Името на тренажора е препратка към тайните сексуални практики, които знаят и умеят само тези жени. В комплекта има 4 уреда от 50 и 100 г и силиконов държател. Производителите съветват тренировките да се започнат с по-ниското тегло, защото мускулите на вагината все още не са тренирани и не бива да се натоварват внезапно.



4. Je Joue Ami
Тук има разнообразие на формите – освен сфера в комплекта има и по-анатомични форми. Изработени са от силикон, който добре се съчетава с всякакви лубриканти, ако поставянето на външно тяло във вагината ви е съпроводено със сухота. Могат да се мият в машина, ако нямате желание или време да направите това на ръка. Цена - 40 долара.



5. Aneros Evi Female Kegel Exerciser
Създателите на Evi са водени от философията не само за трениране на мускулите на вагината, но и за доставяне на удоволствие. Той може да стимулира не само вагината, но и клитора. Докато правите упражнения за здраво тазово дъно, може и просто да си доставяте удоволствие. Дизайнът на този тренажор определено е футуристичен. Той е създаден за жената, която не се срамува от своите нужди и не потиска сексуалността си. Цена - 55 долара.