Облечете нещо изненадващоДа, дантеленото бельо е секси, това е ясно. Но защо не опитате да разнообразите сценария следващият път? Вместо бельо, представете си нещо друго - вие, току що излезли от банята, мокри и без никакъв грим. Според сексоложката Лейни Спейзър това е гледка,  изключително съблазняваща в очите на всеки мъж. Кой може да устои на жена, която току що се е обляла с топла вода и куп, прекрасно ухаещи шампоани и лосиони? Ако с приятелят ви не живеете заедно и той тъкмо пристига, посрещнете го с коса, от която още капе вода и прозрачен халат, който сте облекли върху мокрото си тяло.

Накарайте го да настръхне – Чудесен начин да стимулирате мъжът до себе си е с нежно докосване. Грубото драскане по гърба също става, но по-скоро за порно филмите и еротичните романи. Следващият път, когато правите секс, прокарайте връхчетата на ноктите си по целият му гръб или дори… задни части. Старайте се да няма никакъв натиск. Докосването като от перо ще го накара да настръхне от главата до петите.

Бъдете изобретателни – Следващият път, когато се озовете в леглото, застанете отгоре му. Когато се опита да ви сграбчи, просто не му се давайте. Съблечете тениската и я използвайте като приспособени белезници. Сякаш нямате време да се мотаете, контролът е във вашите ръце и ще направите всичко необходимо той е да остане ваша привилегия. Поне този път. Няма да повярвате колко ще го възбудите.

Говорете, но не пипайте – Идеалната любовна игра. Когато все още сте на дивана, а не в спалнята, бъдете директна и не увъртайте. Помолете го да ви разкаже в детайлни подробности какво му се иска да ви „причини”. Ако се окаже срамежлив, разкажете му вие. Дайте си време, изпийте по чаша вино, слушайте музика, говорете. Каквото и да правите не се докосвайте. Изчакайте до момента, в който един от двама ви няма да може да се удържа повече.

Подразнете го – Следващият път, когато решите да си направите секси снимка, не му я изпращайте веднага. Изчакайте докато не сте само двамата заедно, но все пак сте в едно помещение. На ресторант с приятели, на бар, навсякъде, където има и други хора наоколо, е идеалният момент да натиснете „изпращане”. Бъдете сигурни, че зърне ли снимката, не много след това той ще е хапнал десерта и ще бърза да се приберете „ защото утре сте рано на работа”.