Може би...

Сте твърде негативна?
Какво по-лощо от красива дама, която въпреки чара си изглежда тъжна? Усмихнете се. Нищо, че за момента сте сама... никога не знаете кой ще срещнете. Независимо от ситуацията, вдигнете високо глава, погледнете се в огледалото и осъзнайте, колко много сте красива и колко много заслужавате щастие. С усмивка може да спечелите сърцето на един мъж... за това не я пестете. Ще видите. Вие самата ще се почувствате по-добре.

Сте взискателна?
“Искъм мъжът ми да бъде – висок, красив, умен, успешен, добър....” Списъкът може да бъде дълъг. Дамите с по-големи изисквания са висока летва за повечето мъже. Това не означава, че са недостижими или не заслужават любов, и внимание от мъжете. Не. Те просто знаят „кои са” и „какво искат от живота”. Това ги прави още по-ценни – бидейки верени на себе си, те умея да отсяват тези, които не ги заслужават и да обръщат внимание на тези, които имат шанс. Въпреки всичко е желателно да не бъдем толкова взискателни и да бъдем по-отворени към живота и да му се наслаждаваме.

Все още мислите за бившия си
Това е най-често срещано. Както и да сте прекратили предната ви връзка, често остава онова усещане за празнота, което води до меланхолично състояние... Това е личен саботаж – това, което ви липсва не е човекът, а самото присъствие. В подобни моменти, сложете си най-хубавите и удобни токчета, излезте с приятелки и нека съдбата се заеме с останалото.

Сте по-предприемчива от мъжете
Искате да си намерите мъж, но не попадате на правилния. Опитвате какво ли не и не става. Може би е редно да оставите господата да идват към вас?! В желанието си да намерим „правилния” сме способни да бъдем твърде предприемчиви, което би изплащило всеки един мъж, който не ни познава. Като се замислим част от любовната игра е да оставим другия да направи първата крачка. Не бързайте. Колкото и клише да звучи - „всяко нещо с времето си”.

Сте работохолик?
“Работата е моята най-дълготрайната любовна връзка! Колкото повече давам, толкова повече получавам.” Това можем да го чуем от дама, която обича своята работа. Рискът когато тя е необвързане е, че слага професиата си винаги на първо място, забравяйки да отделя време за себе си. Това се случва и когато тя иска да забрави за самотата. Това (отново) не е отговорът. Решението е балансът... срещите с приятели сред работа, личните предизвикателства, като това да отидете сама в заведение... Не бъдете предубедени, ще бъдете приятно изненадани.