Точна рецепта за намиране на точния човек едва ли има. Но със сигурност изобилие от съветници ще се намерят навсякъде – като се започне от хората от обкръжаващия ни свят, и се стигне до виртуалното пространство, бъкащо и кипящо с какви ли не всевъзможни "остроумни" и словоохотливи напътствия. Особено с такива, които от сърце биха ни разсмели. Надяваме се с долуописаните тук и ние да сторим същото с вас... ;)

1. Отваряй си очите на четири, докато се разхождаш в супермаркета

Тази вечер ще ходиш в магазина? Слушай сега… Покрай избора за колбаси в супермаркета се огледай и ослушвай за някой симпатичен познавач и любител на сушения еленски бут. Предпочитанията му са известна гаранция за изтънчен вкус и дебел портфейл. Да бе да, на кого ги разправяш тези?!? Ама ти пробвай, току-виж късметът ти се усмихнал. ;)

 

2. Излез сама вечерта

Не се страхувай след напрегнатия работен ден да отскочиш сама до кварталната кръчма или нощното заведение наблизо и да поседнеш на бара пред малка чашка водка с лимонов сок. Така възможността да попаднеш на някой огорчен от поредната раздяла симпатичен пийнал самотник, е особено голяма. Наздраве! Човек никога не знае откъде ще се спусне парашута с кошницата, пълна със семейно щастие, нали?!? ;)

 

3. Иди на цирк

Не търси романтиката в операта или театъра. Вземи си билет за вечерно представление в цирка. Там вероятността до теб да седне човек с превъзходно чувство за хумор е необхватно голяма. Което е и за предпочитане пред тъжния и сантиментален почитател на драмата, нали? Внимавай само да не се окаже таткото на малкия сладур, седнал от дясната му страна! ;)

 

4. Разходи се в оживената част на града

Избери си пейка на най-централното място и седни предизвикателно. Никога не знаеш кой ще седне в този момент до теб… Ооо, не очакваше точно това, нали? Съжалявам, ти на кой свят мислиш, че се намираш? В реалния или в епизод от "Сексът и градът”? ;)

 

5. Възползвай се от хобито му

Има сладък велосипедист, който ти е хванал окото наскоро в парка? Бързо…! Не губи време, грабвай ролерите и предизвикай неволно ПТП! Догони го, катастрофирай артистично пред него, а още по-добре – предизвикай директна катастрофа от упор. За целта винаги носи в чантичката си бинт и кислородна вода или, най-малкото – лейкопласт. Току-виж се наложило да му окажеш първа помощ... Или той - на теб! ;)