Когато сме във връзка много неща могат да ни изкарат от равновесие. Има такива, които си заслужават, но всъщност за повечето не си струва да трошим нерви. А тези, за които ние сме писали, съвсем трябва да ги отпишете като повод за драма...

Ако той не поства статуси във Фейсбук колко много ви обича
Да, наистина е за завиждане Фейсбук статус, в който е отбелязана приятелката ви Пенка, в който Пенчо обяснява как не може да живее без нея и че тя е смисълът на живота му. От друга страна пък вие знаете, че вашият човек знае как да ви покаже и каже на живо (а не да напише демонстративно в социалната мрежа) колко значите за него. Истинските чувства, споделени с любимия човек, са незаменими. Затова и не се ядосвайте, ако той не отбелязва всяко потрепване на сърцето си със своите приятели във Фейсбук. Важното е, че го споделя с вас.


Ако той не успява да ви изненада като по филмите
Вашият човек не винаги се справя с изненадите така, както на вас ви се иска – изведнъж да се случи нещо лудо и неочаквано, вие да сте в тотален възторг и да не спирате да ахкате от умиление. Все пак трябва да отбележите, че той се старае, дори и да успявате да предвидите почти всеки негов подарък и място, на което ще ви заведе. Но в крайна сметка не е ли по-важно, че имате тези моменти, в които двамата се радвате един на друг? Защо да правите драма от това? Просто се наслаждавайте...


Ако от време на време си лягате ядосана...
Докато не започне да се случва постоянно, не си мислете, че това е краят на света. Нормално е той да каже нещо недообмислено, а вие да се нацупите и да си легнете ядосана. Замислете се, че и при него се случвало същото – вие да кажете тежки думи и той да се цупи. По-скоро си мислете за сладкото сутрешното сдобряване, умилкването и усилията, които той ще положи, а вие няма да имате нищо против. Блажено, нали? Дори бихме казала действащо ободрително за една връзка.


Ако плановете ви понякога се разминават
Не си представяйте, че той винаги ще се кефи на това да вечеряте у вашите родители в петък вечер, вместо той да се забавлява в мъжка компания. Дори доста често е добре плановете ви да се разминават, за да може да си залипсвате поне мъничко, а и да има за какво да си говорите и да коментирате. Не е нужно да правим драма от това?


Ако вкусовете ви за кино не съвпадат
Той обича екшън фантастики, а вие трилър мистерии. Много често не сте готови да направите компромис, защото фантасмагориите, които той гледа не ви понасят. Е, представете си, че и на него не му допадат мистериозните заплетени трилъри, които вие често гледате. Ако той направи компромис, (което сме сигурни, че често се случва), е добре и вие да направите същото. Но в една връзка не е задължително мъжът и жената да харесват едни и същи филми. Важното е да се разбирате.