Смяташ, че си от откровените мацки, които казват всичко директно в лицето? Този материал ще ти докаже, че има поне 5 лъжи, които си изричала през живота си.

Събуждаш се от настоятелното звънене на телефона. Вдигаш. Приятел те пита „Къде си? Чакам те повече от половин час!” Удряш се по главата с длан как си могла да забравиш, но овладяваш ситуацията и казваш „Там съм след 5 минути”.

Най-опашатите мъжки лъжи>>
 

 

Най-добрата ти приятелка иска мнение за роклята, която току-що си е купила. Не ти харесва особено, защото не е в твой стил, но казваш „О, отива ти, кройката определено отговаря на фигурата ти ...” Пълни глупости!

 

За какво най-често лъжат жените>>

 

Най-добрата ти приятелка звъни по телефона и моли за помощ – намерила хлебарка у дома. Отговаряш й отегчено, бидейки по средата на любимия сериал „Нещо не ми е добре, имам температура и главоболие, легнала съм и съм се увила като пеленаче”.

 

Истината за детските лъжи>>
 

 

Първата среща с новия умопомрачителен младеж, с който се запозна онзи ден, е към своя край. Той те кани у тях. Толкова е готин, че не можеш да откажеш. Но все пак се застраховаш, за да не те помисли за лекомислена: „Никога не ходя на гости на момче още на първата среща”. Да бе, да.

 

За лъжите на майките>>
 

 

У тях сте. Сами. Най-после заветният момент е на път да се случи, когато момчето започва да се оправдава за малкото си мъжко достойноство. Ти казваш успокойтелното „Нали знаеш, че размерът няма значение...?!”

 



"Лъже ли ви той?">>