Когато става дума за секс, има едно правило, което никога не трябва да забравяте: Не позволявайте да ви бъде скучно! Промените винаги са добре дошли в сексуалния живот, а за да направите нещо по-интересно са нужни малко повече усилия и развинтена фантазия.

Бъдете по-палави от обикновено и разгорещете страстите с помощта на някоя от следните „игри“:

„Игра с късметчета“

Как? Ще са ви нужни две малки платнени торбички, малки листчета хартия и химикал. Разделете листчетата на две групи, като на тези от едната напишете глаголи като докосни, целуни, оближи, а в другата изредете части от тялото като устни, гърди, корем, клитор и т.н. Нека първо партньорът ви изтегли по едно листче от всяка торбичка, а след това и вие направете същото. Разбира се, двамата веднага трябва да изпълните „късметчетата” си.

За още по-голяма възбуда: Вземете малка лампа или фенерче (можете да използвате и мобилния си телефон) и изгасете осветлението в стаята. Използвайте светлинката само за да прочетете написаното на листчетата. Когато ги изтеглите, не си казвайте един на друг какво трябва да направите, а директно започнете да изпълнявате „късметчето“. Възбудата от неизвестността и очакването е допълнителен сексуален стимул.

Бонус: Сигурно ще откриете някоя нова ерогенна зона на вашия партньор. Ако сте по-срамежливи, това е отличен начин да се отпуснете и да пробвате неща, които в друг случай не биха ви дошли на ум или не бихте се осмелили да направите.

„Секси изненада“

Как? Със сигурност сте виждали такива сцени във филмите, но в реалния живот това е още по-интересно. Подгответе тялото си за гореща нощ - нека кожата ви е гладка, мека и прекрасно ухаеща. Изгасете всички лампи и запалете много малки свещи, които да осветят пътя на любимия ви от входната врата до стаята, в която планирате вашата среща. Вземете ваши дрехи и ги разпръснете из жилището като следа, която да го отведе до вас (нека сутиенът е последен). Облечете си секси бельо и се изтегнете в леглото в съблазнителна поза. Когато стигне до вас, партньорът ви със сигурност ще гори от желание.

Бонус: Чакането ще възбуди и вас. Ще поискате той да се прибере възможно най-скоро и да ви намери.

„Времето изтече“

Как? Преди да се пренесете в спалнята, вземете кухненски часовник или настройте вашия будилник или мобилен телефон да звънне след 30 минути (може и повече, по ваш избор). И двамата се съблечете, но не си позволявайте да стигнете до същинската част, докато не изтече определеният от вас период. Можете да правите всичко друго – страстни целувки, възбуждащи докосвания и каквото ви дойде на ум, но отлагайте половия акт. В моментът, в който 30-те минути изтекат и двамата ще горите от възбуда.

Бонус: Осигурявате си достатъчно време за предигра.

„Мистериозна красавица“

Как? Уговорете си среща в бар, който не сте посещавали преди, но знаете, че има интимна атмосфера. Облечете се по-различно от обичайния ви стил и си направете нова прическа. Например, ако имате права коса я навийте, а ако е къдрава - изправете я. Сложете си по-впечатляващ цвят червило и секси рокля. Появете се на срещата 10-15 минути по-късно от уговорения час, за да сте сигурни, че половинката ви вече е там. Седнете до него, започнете да откровено да флиртувате и се правете, че не го познавате.

За още по-голяма възбуда: когато се приближите до него, подайте ръка, за да се запознаете и му кажете измислено име. Когато си покажете един на друг всички техники за флиртуване, прехвърлете забавлението у дома.

Бонус: Ще се чувствувате по-отпуснати и ще флиртувате по-фриволно, защото ще играете роля, а той ще има шанса да изпълни една от мъжките фантазии – да прави секс с мистериозна красавица.